Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

Bozótvágó késsel ölt: mindkét áldozat meghalt

Meg nem erősített információk szerint meghalt a hétfő esti bozótvágó-késes támadás másik áldozata is, egy 34 éves salgótarjáni férfi.
A bűncselekmény Salgótarján belvárosában, egy Pécskő úti élelmiszerbolt előtt történt hétfő este. Egy szemtanú az MTI-nek hétfő este azt mondta: mindkét sérültet rohammentő szállította el, vértócsa állt a bolt előtt, és levágott hajtincseket is lehetett látni. A nőt a csuklóján, társát szintén a csuklóján, valamint a kezén, vállán és koponyáján vágta meg a karddal a férfi.

Az elmondás alapján a megvágott nő a bolt előtti járdán összeesett, társa a boltba menekült, ahol segítségért kiabált, de a bent lévők semmit nem mertek csinálni, a férfit a boltban érte a támadás, ahová a szamurájkardos utána szaladt.

Az MTI értesülése szerint a megtámadott nő a kórházba szállítás közben vesztette életét, és a salgótarjáni Szent Lázár Kórház sürgősségi osztályán "meghatalmazás hiányában" szintén nem nyilatkoztak.

A rendőrség hétfő éjjel arról tájékoztatott, hogy az elkövetőt - aki volt barátnőjét és annak társát támadta meg - pár órán belül elfogták, de részletes információkat csak kedden, sajtótájékoztatón közölnek.

Olvasóink írták

92 hozzászólás
 • 92. sztiv 2009. december 20. 02:49
  „Volt a KAPU.HU-n. Ezért nincs agyonhallgatva? Már pedig úgy van. Sokan olvassák a netet ugye? Ma reggeli híradóban: Előzetse letartóztatásba helyezték a férfit. Echo TV: a pécsi gyilkossággal foglalkozott és hívtak szakértőt.
  Részegen ment egy sz.déjeszes képviselő: mentelmi jog, pártja elhatárolódott tőle ide-oda mentelmi jog.
  Itt kivégeztek két embert.
  SZDSZ elhatárolódik tőle? Nem. nem beszél róla.
  FIDESZ felhánytorgatja, hogy gyilkos van közöttük? NEM! Pedig tehetné, tőlük vált ki.
  Miért nem?
  Mert Cigány.
  Veszélyes vizek.
  Emberek, ébredjetek már fel! 20 éve váltogatják egymást a tolvajok! Egymásnak tartanak hátat a rizikós ügyeknél!
  A legközelebbi választásnál is két sz@r közül lehet választani, plusz a csicskásaikból.
  Takarodjon a jelenlegi parlament a parlamentből.
  Visszaállítani a halál büntetést (na nem az ilyen idegbajosak miatt) hazaárulás miatt.
  Aki képviselőként lopott/csalt/hazudott /sikkasztott--> hazaáruló <moderálva>”
 • 91. Fürgeszarvas 2009. december 18. 10:08
  „Viperetta ! Miről beszélsz ? Elolvastad a hozzászólásaimat,vagy arra már nem futja ? Egyébként nem szoktam elfutni senki elől! A cigányok elől sem ! Azok csak akkor nagyon bátrak,ha csordában vannak, egyesével egyébként gyáva emberek !”
 • 90. viperetta335 2009. december 18. 09:20
  „Fürge3szarvas,remélem,elég fürge leszel,mikor a cigányok elől futsz,és az öreganyád is legyen elég fürge,ha majd utol akarja érni a tolvaj cigányokat,akik ellopják a termését...”
 • 89. Fürgeszarvas 2009. december 18. 05:54
  „84-nek ! Melyik az a bűnügyi statisztika,amelyik etnikai-származási hovatartozás alapján készül? Ki készíti és melyik törvény alapján? Válaszolnál rá?”
 • 88. SC 2009. december 17. 22:24
  „77. hozzászólás sztiv 2009.12.16. 23:11
  "Egy fiút leszúrtak a fasiszták, ezért kijöttünk az utcára" - kezdte beszédét a Moszkva téren Tamás Gáspár Miklós filozófus a tizenötéves roma fiúért rendezett, rasszizmus ellen tiltakozó tüntetésen. Egy katonai ruhákat viselő, karddal és pajzsokkal felszerelkezett társaság május 8-án kötött a fiúba a Moszkva téren, a 21-es busz végállomásán. A banda egyik tagja a kardjával megszúrva [1] életveszélyes sérülést okozott a fiúnak.

  És mekkora lett a csend,mikor kiderült,hogy aki szúrt egy Mortimer fantázianevű cigány gyerek volt!”
 • 87. Fürgeszarvas 2009. december 17. 19:17
  „Miszterfej ! A statisztikákról csak annyit : van kis hazugság,nagy hazugság meg statisztika ! És vannak tények! Azok pedig makacs dolgok!”
 • 86. viperetta335 2009. december 17. 18:46
  „Pannonhalmán van olyan cigánygyerek,akinek ideálja és minden vágya a salgótarjáni cigány maffiába kerülni.A másik,12 évesen már harmadikos (!) , nyíltan hirdeti , hogy ő bármit összelop magának , amire szüksége van.
  10 évesen már bagóznak,lopnak,állandóan buknak,stb.Megtanították nekik,hogy azt kell mondani,őket "visszafogták" és nem buktak.18-20 évesek,mire valahogy elvégzik az általánost.Ha elvégzik.Hogy szakmát kéne tanulni,az már fel sem merül 90 százalékukban.És mekkora poén:amelyik a cigány maffiába megy,az még tanul is...Kivételesen.Szép jövő.Ja,és szaporodnak.No,meg "kultúrájuk " van.”
 • 85. LAZA 2009. december 17. 16:56
  „80.-nak
  Akkor az általad felvetett költségtakarékos megoldást a magyar biró-i kar egy kicsikét másként értelmezi!
  Lásd.a legújabb bravúrt:
  Az osztálytársát aljas módón agyonverő roma diák Kapaszkodjatok meg!
  1év fogházbüntetés négy évre felfüggesztve”
 • 84. Misztertejfel 2009. december 17. 15:04
  „Kolombela, a pisztoly, a lapát, a fojtogatás meg a nem cigányokra jellemző (a kés sem etnikai sajátosság). Egyébként a gyilkosságoknak kis százalékát követik el cigányok, tudom, hogy ezen felzúdultok, mert épp az ellenkezőjét szoktátok hirdetni. Márpedig az, hogy a k.infó kiterjedt fórumozó köre felkapott egyes példákat, az nem jelenti azt, hogy a teljes statisztikához viszonyítva kiemelkedő lenne a cigányok által elkövetett gyilkosságok száma. Ez egy tévhit, amiről mindig sikeresen győzitek meg egymást, miközben a kriminál-statisztikát nyilvánvalóan nem ismeritek. Vagy igen? Akkor bocsánat.”
 • 83. kolombela 2009. december 17. 13:26
  „71. sicc 2009.12.16. 17:22
  Már megint megy a szerecsen mosdatás. Rengeteg embernek van szerelmi bánata, fusztráltsága, sőt pszichiátriai kezelésre is jár miatta, de csak nagyon kevés ember tart otthan machetét és használja más ember kioltására. A szamurálykard, machete és egyéb pengés gyilokok tartása leginkább egy bizonyos népcsoportra jellemző.”
 • 82. Fürgeszarvas 2009. december 17. 12:57
  „Nagyon nehezen tudok szabadulni a tragédia nyomasztó hatásaitól ! Sok kérdés vetődik fel ilyenkor az emberben ,és nyilván a következtetéseket is le lehet vonni : számomra újra az bizonyosodott be,hogy a korábban párt alkotott két ember ( a gyilkos és az áldozat ) más kultúrát képviselt,ami az egyik számára természetes volt ( a lánynak pl. az,hogy bátran szakíthat következmények nélkül ) a másik számára nem volt természetes, a hagyományok számára "mást írtak elő"! Ő nem tudja ezt a szakítást elfogadni,és a brutalitás is a hagyományaikra utal ! Tanulsága az : hogy "aki korpa közé keveredik,megeszik a disznók!" Mindenki maradjon a saját fajtájánál,a fehér a fehérnél,a cigány a cigánynál stb ! Számtalan példa van és volt arra,hogy az ilyen vegyes kapcsolatok,az élet másképp való értelmezése egy idő után tragédiákhoz vezethet rosszabb esetben ! Hát ez megtörtént ! Részvétem a családoknak!”
 • 81. Fürgeszarvas 2009. december 17. 12:19
  „Folyt .: Legalábbis számunkra,nehezebb körülmények között élő ,dolgozó és nyugdíjas emberek számára nem élhető! A tolvajok,ügyeskedők,a másokat kihasználók jól megélnek ! Számukra eljött már a Kánaán , mi pedig kezdhetjük megint keresni az odavezető utat!”
 • 80. eheh 2009. december 17. 12:15
  „azt nem értem, hogy az ilyen állatokat, mint ez meg a lövöldöző egyetemista <moderálva.....> még évekig fizethetjük a kezelését, aztán kiengedik és újra gyilkol???? ...... és nincs vele több gond. nem érdemel életet!!!!”
 • 79. Fürgeszarvas 2009. december 17. 12:09
  „Ezt az ügyet is kezdik agyonhallgatni,mint minden olyan esetet,amikor cigány az elkövető,és magyarok az áldozatok ! A jogvédők kussolnak,a politikusok kussolnak ,a rendőr nem ad az elkövető kilétére vonatkozó információt,mert akkor megtudják az emberek,hogy ismét egy "érinthetetlen" az elkövető ! Borzalom,amit ebben az országban megengednek maguknak emberek ! A magyar miniszterelnök tegnap kijelentette,hogy cigány miniszterelnöke is lehet majd Magyarországnak ! Csak csendben jegyzem meg,hogy már volt 4 évig ! Vizionálok,és látom,amint a jövő barna bőrű "moderálva" miniszterelnöke elvonul a szamurájkardos testőrsége előtt!Félek ,és ezt szó szerint értem! Ami jelenleg folyik az országban, az a 20 éve parlamentbe kerülő jogászok és politikusok (?) műve, nagy valószínűséggel azzal a szándékkal "alkották meg a törvényeket",hogy később a zavarosban nyugodtan ,törvényesen halászhassanak ! Megteremtették a korrupció és a bűnözés melegágyát ! A 20 év lopásaival komoly vagyonokra tettek szert ! Sem Orbán,sem Gyurcsány ,sem a többi díszpinty nem az ( számukra ingyenesen elvégezhető ) egyetemi ösztöndíjából gyűjtötte a millióit ! Nem élhető ez az ország !”
 • 78. okostojas007 2009. december 17. 10:11
  „lehet kapaszkodni...
  A kapu- n olvasható..
  a lungo drom és az szdsz képviselő jelöltje is volt
  a kaszaboló......”
 • 77. sztiv 2009. december 16. 23:11
  „Tényleg nem a származása számít -egy részről.
  Másrészről viszont pont a származása miatt(!) agyon van hallgatva.
  Ha a bivaly.....i képviselő elüt egy nyulat, egyből jön a hír, hogy melyik párt tagja.
  Pozitív diszkrimináció?
  Igen, ez van ma Magyarországon.
  Szegény Józsikát megvágták a buszon, egyből vezető hír lett, meg az összes cigó szervezet tiltakozott. (Csak akkor hallgattak el, amikor kiderült, Józsika egy állat, rablás-zsarolás-súlyos testi sértés)
  Itt meg? F.L. levágta őket és kész.
  Lassan már kell egy magyar kisebbségi ombudsman is, hogy minket is védjenek...”
 • 76. Túrabakancs 2009. december 16. 22:10
  „sicc! /72/
  Igazat adok neked hogy ebben a gyilkosságban nem a származása a lényeg az elkövetőnek, csak tudod amikor az ember az első hírekben szamurájkardos gyilkosról olvas majd ezt bozótvágóra szépítik, valahogy nem igazán asszociálok elsőre egy tisztességes magyar állampolgár által elkövetett bűncselekményre. És minő érdekesség, az én és mások sejtései folyamatosan beigazolódnak, persze néha nagy ritkán becsúszik egy-két hiba, de a sorozatosan említett arányok végett nem
  minket kellene elővenni, hanem azokat, akik ilyen és ehhez hasonló problémákat okoznak másoknak.”
 • 75. Shaki 2009. december 16. 21:15
  „Láttam és hallottam már cigányt azt mondani,hogy többen leszünk, ti meg meghaltok mind!!!! Hát védje mindenki őket, de azok akik védik is meghal majd mind! Sőt, a gyerekeink is.... <moderálva durva>”
 • 74. soproni 2009. december 16. 19:39
  „Az tegnapi hírekben döbbenetes volt látni a helyszínt és a bozótvágót...”
 • 73. xo17zy 2009. december 16. 17:44
  „70. "...de persze ti megint megtaláltátok azt a vonalat, amit minden témában kerestek."
  Nem keressük, hidd el. Az a "vonal" ott van majdnem minden brutális bűncselekményben, rablásban, gyilkosságban. Ez - tudod - egy ilyen "vonal".”
92 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mínusz 20 fok lesz a hétvégén

Fokozatos lehülés várható a héten, keddtől havazással. A hétvégén napközben -8 Celsiusra… Tovább olvasom