Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Bölcsődéket, óvodákat támogat a Tesco

Bölcsődék, óvodák, kórházak és alapítványok részesülnek a Tesco áruház 20 millió forintos többletbevételéből, amely a bevásárlószatyrok értékesítéséből keletkezett.

A mátészalkai Szatmári Kistérségi Egyesített Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézmények Bölcsődéjének több mint 400 ezer forintot adott át szerdán Dobrev Klára, a miniszterelnök felesége és Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

A Tesco a száz százalékban lebomló bevásárlótáskákat számos üzletében 5 forintért értékesíti, az ebből származó többletbevételt évente összegyűjti, és egy helyi kezdeményezés támogatására ajánlja fel.
"A bevezetést követően tizedére csökkent a szatyrok felhasználása, így hatalmas mennyiségű hulladéktól tudjuk megóvni környezetünket.

Ezzel a kezdeményezéssel egyszerre tehetünk társadalmi és természeti környezetünkért. Bízunk benne, hogy az érintett településeken az átadásokat követően jobban megértik, és magukénak érzik vásárlóink ezt a kezdeményezést" - olvasható a közleményben.

Olvasóink írták

 • 3. Orbit 2009. február 20. 21:09
  „A Tesco jelmondatát a gazdaságost! A Klárika, és fletó is magáévá tehetné, és nem lenne pofájuk beírni a vagyonbevallásukba, hány 100 000 ft-ot költenek el minden nap!”
 • 2. tiemy11 2009. február 19. 14:40
  „Még szép, hogy az adónkból agyontámogatott, kizsákmányoló multikulti visszacsepegtet valamit azoknak
  akikből élnek! Alázattal kéne ezt tenni és nem újabb reklámnak, PR-nak tekinteni az adakozást.( A teszkó megtépázoot imidzsének tökmindegy). Ez az összeg nekik max. egy kissebb boltjuk napi forgalma! Sok magyar tulajdonu kissebb cég is többet áldoz ilyen célra és nem a vásárlói pénzéböl, hanem a saját nyereségéböl.Amúgy: csak így tovább!!!”
 • 1. matrinésize 2009. február 19. 08:12
  „Hát persze, hogy is keletkezik pénz a bevásárló kártyákkal? Úgy, hogy a bankok saját maguk gerjesztik a pénzforgalmat rajta és kamatoztatják, éves, havi költségekkel. Az pedig senkit sem érdekel,hogy a kártyák már évekkel ez előtt érvénytelenek. Ha a tulaj vélelemül észreveszi és szóváteszi, akkor hamar csinálnak egy másikat ami vagy kézbesítenek v agy nem! Azzal meg főleg nem törődik senki! Legfeljebb, ha megint reklamál az ügyfél ,akkor úgy tesznek mind, ha az ügyfél elvesztette volna a ki nem küldött újabb kártyát és letiltatják, majd ugyanez a tortúra megy megint.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Világháborús gránátok a Nyugatinál

A veszélyes szerkezetek közül kettőt a helyszínen kellett felrobbantani, mert már nem voltak… Tovább olvasom