Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

BKV: milliókat költöttek a fénymásolók felmérésére

Bruttó 19,2 millió forintot költött el 2007-ben a BKV a saját fénymásoló-állományának teljes felmérésére.

A tanulmány készítő céget a cégbíróság idén tavasszal törölte a nyilvántartásából - írta hétfői számában a Magyar Nemzet.

A napilap szerint a vizsgálatot a társaság vezérigazgatósága rendelte meg; a vállalat fénymásoló-állományának teljes körű felmérésével az Optimismo Kft.-t bízták meg.

A lap ír egy 35 millió forintos szerződésről is, amelyet még Antal Attila korábbi vezérigazgató kötött egy tanácsadó céggel. A társaságnak arról kellett tanulmányt írnia, hogy a közlekedési vállalat miként tudja érvényesíteni érdekeit a kormányzatnál, hogyan tud javítani a megítélésén. A lap szerint az összegből valamivel több mint 7 millió forintot fizetett ki a BKV.

Ez utóbbi szerződéssel kapcsolatban a közlekedési társaság kommunikációs igazgatója a lapnak arra hivatkozva nem kívánt nyilatkozni, hogy a szerződésről a hét végére ad le egy értékelést Kocsis István vezérigazgató a felügyelőbizottságnak, és csak utána tudnak tájékoztatást adni.


Olvasóink írták

 • 5. miracle 2009. szeptember 07. 22:04
  „Velem akár 1 millát is spórolhattak volna.
  Mondjuk 18 millióért nagyon szívesen végigsétáltam volna 1 év alatt a BKV összes irodáját és felírtam volna a fénymásolók típusát.
  Szerintem nem ártana felmérni a kv-főzők, a szemeteskukák és a gémkapcsok számát is, mivel ha még azt se tudják hány fénymásolójuk van, ezeket biztos nem.
  Lehet, hogy vadi új légkondis buszból is van 4000 db valahol egy telephelyen, csak sajnos nem tudnak róla, mert nincsenek "felmérve".”
 • 4. jirzi1 2009. szeptember 07. 21:30
  „A szemünket lopják ki röhögve .Ez szégyen.Én arra a kormányra szavazok akik mindenkit lecserélnek ,még magukat is.”
 • 3. Boróka53 2009. szeptember 07. 14:26
  „Ezt úgy hívják(hívták) anno: LELTÁROZÁS!! Egy meglévő készletállományt leltározni kell (hely, darabszám, típus, évjárat, leltári szám, nyilvántartási szám, érték, teljesítmény....stb. szerint) "Felmérni" az igényeket szokás (szerintem)!!!
  Az ún. leltárak készítése pedig ÉVENTE/FÉLÉVENTE a helyi egységek vezetőinek ( raktárosainak, adminisztrátorainak) lenne a dolga - mert többek közt ezért kapják a fizetésüket!! vagy nem???
  Ezért a helyi szinten is megoldható - munkaköri kötelességbe beletartozó - munkáért külső céget megbízni...???Felháborító, nevetséges, pofátlan, rabló banda!!!”
 • 2. Freddy01 2009. szeptember 07. 13:05
  „Ez a bkv egy komplett rablóbanda. Nem tellik el egy nap sem úgy, hogy ne lehetne hallani valamilyen bődületes gazemberségről...Hányan is vannak már börtönben ? Jaj, hová gondolok...ez Magyarország. Itt csak az átlag állampolgár kerül a híd alá pár ezer forint miatt...”
 • 1. Csetneky 2009. szeptember 07. 13:00
  „Hát igen. Így kell az adófizetők pénzét átjátszani a haveroknak. Takarékoskodás, felelős gazdálkodás szocialista módra!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A roma nőket rágalmazta: tüntetnek ellene

Molnár Oszkár (Fidesz) országgyűlési képviselő, Edelény polgármestere ellen demonstrálnak ma… Tovább olvasom