Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Berceli baleset: a kisfiú agyhalott

Továbbra is életveszélyes állapotban vannak azok a kisgyerekek, akiket elütött egy autó, amikor szánkóval a jármű elé csúsztak szombaton Bercelen.
A hétéves kisfiú és a nyolcéves kislány koponyasérülést szenvedett, a rohamkocsi mindkét gyereket fővárosi kórházba vitte a Nógrád megyei faluból.

A kisfiú az agyhalál állapotában van - közölte a Heim Pál Gyermekkórház főigazgatója hétfőn az MTI-vel.

Harmat György elmondta: a gyerek súlyos idegrendszeri károsodást szenvedett, műtéten esett át, és egy átmeneti javulás után az állapotában nincs változás.

Súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett a kislány is, koponyacsontja több helyen eltört, őt a Szent János Kórházba szállították. Balázs Magdolna, az intézmény PR- és Marketing Csoportjának munkatársa az MTI-vel azt közölte: a kislányt egyelőre kezelik, állapota függvényében döntenek a később esetleg szükséges beavatkozásról.

A két gyerek szánkóval csúszott egy autó elé szombaton, a jármű több méteren át tolta őket maga előtt. A baleset után a helyszínen összegyűlt mintegy 50 fős tömeg körében lincshangulat alakult ki, egy arra haladó, a balesetben nem érintett autóst megütöttek, az autóját pedig megrongálták. A rendőrség állandó jelenlétet biztosított a faluban.

Időközben egy 52 éves berceli férfit elfogtak, de a csoportos garázdasággal gyanúsított emberek közül többen még mindig ismeretlen helyen tartózkodnak.

Olvasóink írták

104 hozzászólás
 • 104. dundi08 2010. december 08. 13:52
  „babyangyal
  Alapjában teljesen igazat adok neked. Szerintem is felesleges ez a gyűlölködés. Én sem úgy születtem hogy ilyen rossz a véleményem, csak sajnos az élet és ezen emberek viselkedése ezt hozza ki belőlem. Másokkal ellentétben a négerekkel és egyéb más nemzetiségű emberekkel nincs semmi bajom, és nincs ehhez hasonló véleményem sem. Biztos rossz ember vagyok, de valami oka csak van hogy ezt a fajt nem bírom elviselni. Nekem kicsit fura hogy vannak még emberek az országban akik ezen faj viselkedését és életvitelét el tudják fogadni ráadásul tolerálják és egyet is értenek vele. De azért tényleg szívesen beszélgetnék veled azután hogy esetleg téged lincselnek meg egy olyan dolog után amihez nincs közöd. Elbeszélgethetnél azzal a sértettel is akivel ez történt. Rádférne már egy atrocitás hogy belásd kiket védsz. De ami késik... Örülök hogy találtunk egy közös pontot egymásban. Mindketten hányunk a másiktól. Ilyen csodás az élet :)”
 • 103. babyangyal 2010. december 08. 07:21
  „dundi08 Hát hányingerem nekem is van az olyanoktól mint te!Én nem vagyok nagyképű és nem is állítom,hogy annak kell lenni az alapnak amit én írok,de a szemembe a faji alapon történő gyűlölködés rossz és szerintem felesleges és veszélyes is!!!!!!!!!!”
 • 102. blaze 2010. december 07. 21:50
  „babyangyal
  Gyilkos és áldozat neked egyforma jó és rossz emberek! Hihetetlen...”
 • 101. pamplona 2010. december 07. 21:41
  „45. vonLcthofen írta meg a lényeget! Ébredjetek fel!”
 • 100. dundi08 2010. december 07. 20:29
  „drKotász
  ott a pont. Egyetértek hogy az ilyen féle emberek hibája az ami van, és főleg ami lesz.”
 • 99. dundi08 2010. december 07. 20:26
  „babyangyal

  Megnyugtatom a lelkedet azzal ha magasról teszek rá mit gondolsz rólam? Amúgy éppen az előző hozzászólásodban írtad le az igazat!

  "Ez neked miért baromság?? Azért mert nem a te véleményed tükrözi???"

  NIncs leírva hogy a te gondolatod az alapvető, a jó, az alap. Szóval az én nézőpontomból egész nyugodtan fordíts vissza mindent magadra amit írtál rólam, mert nekem meg az ilyen emberektől van hányingerem mint amilyen te vagy.”
 • 98. babyangyal 2010. december 07. 19:54
  „blaze!! Ez neked miért baromság?? Azért mert nem a te véleményed tükrözi??? Miért te tökéletes vagy???Te nem jó és rossz vagy???????? Gondolkodj már mielőtt nagyképűen idézeteket írsz ki!!!!!!!!!!”
 • 97. blaze 2010. december 07. 17:31
  „"Minden ember egyforma jó is és rossz is!!!"
  "nem rettegni tőlük ők is emberek!"
  :D
  Ez csak kettő a sokból, de ekkora baromságokat hogy lehet összehordani? A gondolkozás néha sokat segít! Bár Einstein azt mondta két dolgot tart végtelennek, a világegyetemet és az emberi butaságot. De a világegyetemben nem volt teljesen biztos...”
 • 96. drKotász 2010. december 07. 15:13
  „92. hozzászólás babyangyal
  Nem lehet velük mit kezdeni, mert nem is akarnak változtatni. És ez a magadfajta libsiknek a hibája.”
 • 95. profi10 2010. december 07. 12:12
  „Már régóta azt gondolom, hogy egy megoldás maradt: REZERVÁTUM.
  Segítséget is kérhetnénk a demokrácia nagy védelmezőjétől, az USA-tól, nekik van ebben gyakorlatuk.
  Igazából az is mindegy lenne, hogy ki van belül és ki kívül, csak szeparálják el valahogyan a deviáns életmódúakat!!!
  Nem feltétlenül cigányokról beszélek, de azért nyilván itt ők a többség.”
 • 94. babyangyal 2010. december 07. 11:54
  „Liv66 ! Sajnos nem vagyok 12 éves és nem élek a Rózsadombon sem!Ja és még mielőtt valaki megkérdezné roma sem vagyok!Egyszerűen nem hiszek a gyűlölködésben!Minden ember egyforma jó is és rossz is!!!!Én tudok mondani jót is és rosszat is magyarokról bár többségben van a rossz,a romákról szintén tudok jót is meg rosszat is szerintem ez így egálban van nem kellene folyton őket szapulni nekünk magyaroknak is van mit sepregetnünk a saját portánkon!!!!!!!!”
 • 93. Liv66 2010. december 07. 11:31
  „babyangyal...te 12 éves vagy és a rózsadombon élsz igaz??”
 • 92. babyangyal 2010. december 07. 11:28
  „drKotász!Mivel ők is emberek így nekik is joguk van az élethez még akkor is ha nem a mi erkölcsi normáink szerint élnek!És én hiszek benne,hogy ha a törvényeket velük is betartatnák akkor rákényszerülnének a beilleszkedésre!Bár nem csak roma bűnözök vannak hanem bőven akad magyar is aki szintén lopásból és csalásból él!Törvényeket kellene hozni és felvilágosítást tartani nekik például a fogamzásgátlásról,iskolába járást kötelezővé tenni nekik és ami a legfontosabb nem rettegni tőlük ők is emberek!”
 • 91. drKotász 2010. december 07. 09:59
  „88. hozzászólás babyangyal
  És ugyan mennyi esélyt akarsz még ezeknek, évtizedek óta kapják az esélyeket, mond meg meddig még????”
 • 90. krieghofnyuszi 2010. december 07. 08:26
  „Kapuváron a Vörösmarty utca posta felőli végén a C-kategóriás gyerekek jeges hógolyóval dobálják a kocsikat.
  Ki nem szállhatok,hogy elkapjam őket,mert az udvarból rámrontana vagy 30 szintén ugyanazon kategóriába tartozó "családtag".
  Rendőrnek hiába szólnék,lesz.rják. Ők is félnek tőlük,és bevallom én is!
  És a szemetek tisztában is vannak ezzel!
  Méghogy kissebség... Akkor húznák meg magukat! De ők verik a mellüket!
  Szerintem sem a gyerek tehet arról,hogy hova született,hanem a felnőttek,akik között él,és akiket nem lehet semmilyen téren felelősségre vonni.
  Nem szabadna szaporodniuk ész nélkül,vagy szabályozni kellene.Mert aki ép ésszel gondolkodik,rájön,hogy hamar mi leszünk a kissebség,és nekünk tényleg kuss lesz.”
 • 89. Goldmund 2010. december 07. 08:02
  „87.hsz-ra:
  Egyetértek a KRESZ-oktatás bevezetésével ált. isk. 1. osztályától! És ennek egy szabályos tantárgynak kéne lennie feleltetéssel, dolgozatírással, aki pedig nem tanul, annak buktatással!
  Inkább bukjon meg az iskolában, mint az úttesten!”
 • 88. babyangyal 2010. december 07. 07:42
  „Mindenkinek esélyt kell adni szerintem nekem ez a véleményem és nem kell,hogy ez neked színpatikus legyen mert nekem sem az a te hozzászólásod!Dundi08-nak!!!!!!!!!!!!És nem érzem magam szar embernek sem csak azért mert nem vagyok fajgyűlölő ...!Ébredj fel aki gyermeknek a halálát kívánja az <moderálva...> nem ember mármint az én szememben és tudod mit nem szeretném ha ilyen ember lenne a szomszédom mint te és nagyon sajnállak,hogy olyan vagy amilyen!!!!!!!!!!!!Dundi08!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 87. akela4 2010. december 07. 07:29
  „Hasonló szituációba keveredtem, de ott határozottan nem hipótól fehér kölykök voltak a delikvensek, de ha el tudtam volna csípni őket, akkor nyomatékot is képes lettem volna adni a pofájukba az biztos felháborodásomban, de szerencsémre gyorsabbak voltak és fel sem ismertem őket, olyan gyorsan kereket oldottak, mire kiszálltam!
  Csak a szerencséjükön múlott, hogy a szokottnál is óvatosabban közlekedek és még meg tudtam állni, mert takarásból hirtelen előttem termett a magáról és mindenről megfeledkezett két kamasz!
  Különben a Hölgy szerintem nem is láthatta a feléje közeledőket, mert az irány merőleges volt és józan ésszel nem lehet feltételezni akkora felelőtlenséget, amit a szánkózók elkövettek!
  Megismétlem, az úttest az a közlekedőké még belterületen is!
  Sajnos olyan hibát követtek el, amit már nem lehet visszacsinálni és felelőtlenségükkel még mást is bajba sodortak, nemcsak szüleiknek okoznak mérhetetlen fájdalmat!
  Nem lehet elégszer hangsúlyozni és szerintem az iskolákban nagyobb figyelmet szentelhetnének a minimális szabályok ismertetésére már az általánosban is és nem engednék leérettségizni olyat, aki nem vizsgázott KRESSZ-ből!”
 • 86. Liv66 2010. december 06. 23:26
  „Ámen.”
 • 85. nagyfulesbagoly 2010. december 06. 23:25
  „Nem szeretem a cigányokat,de ezért a két kis gyermekért elmondok egy imát.
  ők csak gyermekek mint minden más gyermek.
  értsétek meg már végre .”
104 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elütött egy rendőrt egy szerb férfi

Könnyebben megsérült egy rendőr, amikor elsodorta egy mikrobusz Dávodon. Tovább olvasom