Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Bajban a Bakács-videó kiszivárogtatója

A budakeszi hipermarket biztonsági szolgálata feljelentést tett az elmúlt napokban az internetre felkerült biztonsági felvétel miatt. Egy 37 éves férfit állított elő a rendőrség.
2011. február 4-én a késő esti órákban egy 52 éves, helyi férfi tulajdonított el az áruházból több terméket, közel 5000 forint értékben - írja a police.hu.

Az eset körülményeit az általános eljárási szabályoknak megfelelően a Budaörsi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya vizsgálja. A feljelentéshez csatolták a biztonsági kamerák felvételét is.

Az elmúlt napokban egy bulvárlap internetes oldalán jelent meg a biztonsági kamerafelvételek egy része. Ennek kapcsán az áruház biztonsági szolgálata szintén feljelentést tett. Ez alapján indult eljárás a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán visszaélés személyes adattal vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

Az eljáró nyomozók a mai napon lakásán elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. J. 37 éves budakeszi lakost, aki az áruház biztonsági szolgálatának alkalmazottja volt. A férfi kihallgatása jelenleg folyamatban van - olvasható a rendőrségi portálon.

Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

A police.hu-n említett lopási ügy valószínűleg Bakács Tibor ügye lehet: két héttel ezelőtt a budkeszi Tesco biztonsági szolgálatának munkatársai egy rúd szalámit találtak nála, amikor besípolt a biztonsági rendszer.

Olvasóink írták

33 hozzászólás
12
 • 33. Kisskázmér 2011. február 19. 16:07
  „Tán csak nem probléma, hogy a lopott holmit nem tudták egymás közt elosztani! Szegény bakács (csak igy kis betűvel) nem kell többet lopnia, mert a személyiségi jogaiban történt sérelem miatt búsás kártérítést kap, és még az őt foglalkoztató TV is jól járt ezzel az egész üggyel. Még talán az is előfordulhat, hogy bakács nem is tudott arról a szalámiról, amit a kabátjába rejtettek. valószinű a biztonsági őrr. tette azt is.”
 • 32. orchis 2011. február 19. 13:35
  „Reménytelen egy ország. Aljától a tetejéig. Aki tisztességes, becsületes munkával akar előbbre jutni, az jobb, ha szedi a sátorfáját.”
 • 31. Szabra 2011. február 19. 13:16
  „És akkor még hol van az emberi méltóság kezdetű gumijog a személyiségi jogokkal együtt: Bakács Tibort kártérítés illeti meg, mégpedig milliós nagyságrendű, ami aztán biztosítja számára az emberhez méltó élet feltételeit ! Hajrá Ruttner ügyvéd úr!!!!!!”
 • 30. zsukov 2011. február 19. 09:12
  „Miért baj jobban éghet az arca...”
 • 29. Pikulics 2011. február 18. 23:13
  „Jogosan volt kitéve a tábla Ausztriában: magyarok, ne lopjatok!
  Igazi hungaricum, ezt dijazni kellene. Én legalább is élveztem a videot.
  Él és virul a liberális agyhugykö.”
 • 28. karakter 2011. február 18. 22:48
  „És a bulvárlap nem büntethető érte? Hisz ők jelentették meg.”
 • 27. Jánosi 2011. február 18. 21:31
  „Aki hazudik, az csal,
  Aki hazudik, az lop,
  Hazudni, csalni: csúnya dolog!”
 • 26. nüs 2011. február 18. 20:59
  „Az orbáni rend
  A tolvajt lefülelőt lesittelik, a tolvaj meg százezrekért adja el a sztorit a tn-nek, és szabad lábon van
  Emlékszünk a szarka tini lányokra? 3 napra előzetesbe vágták őket.

  Na látom holló a hollónak nem vájja ki a szemét”
 • 25. bejáró 2011. február 18. 20:50
  „Bizony csúnya dolog a lopás,kiflitől a szalámin keresztül az anyagi javakkal együtt a bizalomig.Sajnos a mai kis országunkban csak ezt látjuk,halljuk.Aki nem tesz rosszat,szinte már megvetendő.Régen amikor a bolt kirakatában egy táblára kiírtá,hogy loptak,aláhúzva alá sorban a lopáson ért emberek neve,senki nem emlegette a személyiségi jogokat.Ez így lenne rendjén most is,ha kicsinek bizonyul a tábla nagyobbra cserélni.”
 • 24. Imcsi 2011. február 18. 19:53
  „Látom jó páran nem értitek a lényeget.
  Munkahelyi titoktartás. Olyan információkhoz jut hozzá, amik kívülállókra nem tartozik! Ezt a felette, hivatalos szervek felé jelezni, erről kvaterkázás közben esetleg lehet beszélni, de titkos másolatot készíteni és nyilvánosságra hozni nem!”
 • 23. Rinpócse 2011. február 18. 18:57
  „Hát aztán ezt nem igyekeznek elhallgatni,olvashatsz róla,csak a folytatás lesz stohl-szerű,elfelejtjük,ők meg élik tovább világukat,szerepelnek,műsort vezetnek,szegény biztonsági őrt meg meghurcolják,úgy kell neki,miért nem celeb,siralmas”
 • 22. vanessa 2011. február 18. 18:56
  „na ezt a fn -olvastam csak belinkeltem, ezek szerint azt büntetik aki rajta kapta a lopáson,ügyvédre van pénze de szalámit lop,szégyelheti magát
  Ő dumál a becsületességről? sajnálom a biztonsági őrt,de ha egyszerü embert kapott volna el akkor kitüntetik de ilyen celebnek jogai vannak,szégyen ez a magyar törvény”
 • 21. AntiFricc 2011. február 18. 18:53
  „A mazsihisz vagy a hitgyüli kérésére tettek feljelentést a videót feltöltő férfi ellen?
  A kisebbség is számít, tacskó!”
 • 20. vanessa 2011. február 18. 18:53
  „Egyértelműen perelhetne Bakács Tibor a biztonsági kamera felvételének nyilvánosságra kerülése miatt, hiszen azt nem lett volna szabad kiadni. Ezzel súlyosan megsértették a személyiségi jogait, amiért akár többmilliós nagyságrendű kártérítést követelhetne - ezt mondta korábban Ruttner György ügyvéd a Velvetnek adott interjújában. Kovács Lázár jogi képviselője hozzátette: amennyiben ő képviselné a lopáson ért újságírót, még akár a hipermarketet és a rendőrséget is beperelné, hogy kiderüljön, kinek a hibájából szivároghatott ki a videó.”
 • 19. jóhatudod 2011. február 18. 18:52
  „hát igen a tolvajnak vannak személyiségi jogai !!! Azt aki feltette a videót azt üldözi és bünteti meg a törvény !! Abbólderült ki,hogy nem az éhség miatt lopott /10 ezer voltnála / hanem csak ugy hobbiból. Azelőtt a tyuktolvajnak levágták a kezét !!”
 • 18. Patriot 2011. február 18. 18:34
  „Bakács Tibor egy balliberális újságíró!
  Ezt az apró momentumot olyan pofátlan módon igyekszik elhallgatni a sajtó szabadosságért küzdő liberális média, hogy azt tanítani lehetne.”
 • 17. vanessa 2011. február 18. 18:32
  „kisember lop akkor azt sulyosan büntetik, de miért van felháborodva Bakács,hogy megtudták,hogy milyen ember is Ő,?magyar törvény nagyon rossz,bünözöknek eltakarják az arcát,hogy ne tudjuk meg,hogy kitől is kell félnünk,ezért van ennyi büncselekmény, ezt a személyiségi jogokat a bünözöktől elvenném,”
 • 16. háté 2011. február 18. 18:21
  „Szerintem is a kiszivárogtatót elkell ítélni, a tolvajt/bűnözőt/ pedig jutalomban,-elismerésben kell részesíteni.

  Azért az még sem állja, hogy ha lopnák,-gyilkolnák nyilvánosságra hoznák a beleegyezésem nélkül, hát nem jogállamban élünk?
  Persze milyen égő lenne, ha olvasnám a nevem az újságban, mint bűnöző?---még a kisalföld.hu is megbüntetném, hogy leírta szegény tolvaj esetét, sőt kárpótlást fizettetnék velük a tolvaj részére. --hát nem liberalizmus-demokrácia van?”
 • 15. Losba 2011. február 18. 17:27
  „...jellemző, egy biztonsági őrön verik el a port, amiért egy "menőcelebkirály" lebukott...
  Ha lenne benne egy csepp becsület is, azonnal hozzájárulna a felvétel közzétételéhez.Akár utólag is....”
 • 14. Lone_wolf.. 2011. február 18. 17:27
  „Nagyon jól tette ,hogy eladta a videót.Kár hogy valszeg jobban megüti a bokáját <moderálva>.Így legalább nem lett eltussolva az ügy.A celebek nem emberek.”
33 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiskorú lány egy pornóvideón

Tiltott pornográf felvétellel való visszaélés bűncselekménye miatt indított büntetőeljárást a… Tovább olvasom