Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

Az MSZP jogi lépéseket fontolgat a hazaárulózás miatt

Amennyiben Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője nem tudatmódosító szerek hatása alatt vádolta politikai ellenfeleit hazaárulással, akkor jogi lépéseket tesznek a szóvivővel és a Fidesszel szemben, hiszen ilyet nem állíthat politikai ellenfeleiről – jelentette ki Török Zsolt, az MSZP szóvivője szombaton sajtótájékoztatón, Budapesten.
A személyi döntésekkel kapcsolatban megjegyezte, hogy az MSZP egy demokratikus párt, ahol testületek döntenek arról, hogy kik kerülnek fel különböző listákra. Az MSZP egy megújult párt, ahol fiatal, tehetséges politikusok vannak az országos lista első 30 helyén, miként az európai parlamenti listán is. Nem a párt vezetője dönt arról, hogy ki képviselheti Magyarországot – tette hozzá.

Hangsúlyozta, hogy az MSZP-ben szavaznak a jelöltekről, nem csalnak úgy, „mint a fideszesek Baján", ezért arra szólította fel a nagyobbik kormánypártot, hogy a vasárnapi választáson viselkedjenek tisztességesen.

Török Zsolt a rezsicsökkentésről elmondta, hogy kormányra kerülésük esetén megtartják a Fidesz „egyetlen jócselekedetét". Az MSZP ugyanakkor igazságosabb, fenntarthatóbb rezsicsökkentést próbál elérni úgy, hogy energiatakarékos beruházásokat támogatnak, uniós forrásból, aminek eredményeként akár 30-40 százalékos energiamegtakarítás is elérhető, így csökkentik a költségeket.

Hozzátette: az élelmiszerek áfáját 22 százalékponttal 5 százalékra mérsékelnék, így mérsékelnék az emberek megélhetési költségeit, és teremtenének több tízezer munkahelyet az élelmiszeriparban.

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. WeiseÖdenburg 2013. október 14. 08:11
  „A Klinikai eset,csak egy tetten érhető hazugsága:",,Gyurcsány Ferenc pénteki Facebook- bejegyzésében személyemre, illetve családomra nézve is valótlan és súlyosan sértő állításokat tett" - áll abban a közleményben, amelyet tegnap juttatott el hozzánk Széles Gábor. Lapunk tulajdonosa világosan kimondja és leszögezi, a bukott miniszterelnök egyértelműen a Békemenetet kihasználva próbál némi figyelmet szerezni magának. Nyilvánvaló tárgyi tévedései teszik egyértelművé, hogy most is hazudik"
  Részletes jellemrajzot adott róla a gimnáziumi osztálytársa ,kinek szülei Pápán menő orvosok voltak.Kimondta a jellemtelen
  tulajdonságai,negatív személyiség jegyeit,egyszóval az igazi arcát fedte fel hazánk nagy "színészének ".”
 • 34. WeiseÖdenburg 2013. október 13. 21:55
  „33. Eva- 2013.10.13. 18:04
  "-ez a megjegyzés viszont a Te pszichés állapotodra világít rá!" Nagyobb dicséretet és elismerőbb szavakat nem kaphattam volna.Szerény személyem összehasonlítod Gyurcsány elmebeteg azt metakommunikációjával is minden egyes
  szereplésénél alátámasztja ,kijelented vele szemben nekem van pszichés problémám . Hogyan megsértettél volna,ha azt írod,hogy hasonlítok az örült Néróra ! Írásaid alapján egy józanul gondolkodó tárgyilagosan megnyilvánuló személynek tartottalak,kis jó indulattal . Eva- " vakok között félszemű a király " ne menj szemészetre,ebben a korban már nem segít !”
 • 33. Eva- 2013. október 13. 18:04
  „32. WeiseÖdenburg 2013.10.13. 17:42

  Én ismerem személyesen a beszélgetésünk tárgyát/alanyát.
  Ez is a parád egyik jele, hogy ez a VÉLEMÉNYED.
  Mert a véleményed alapjául szolgáló tapasztalatot hogyan is szerezted?! mondták, láttál kontextusából kiszakított videotákat. olvastál halom negatív heherészós "véleményt"

  de személyes --az nem sok
  Még az sem, hogy Írásos gondolatsorából bármit is olvastál volna.

  "Az általad idézett igen figyelemre méltó gondolatsort nem tudom beilleszteni az említett pszichés problémákhoz !"--ez a megjegyzés viszont a Te pszichés állapotodra világít rá!

  Való igaz a polgári demokratikus Magyarország elképzelése
  a hierarchikus Magyarország elképzelésének ellentéte (para )”
 • 32. WeiseÖdenburg 2013. október 13. 17:42
  „31. Eva- 2013.10.13. 17:14
  Kérem elnézésed,de a véleményem az illetőnek komoly pszichés problémái vannak.A túlmozgásos fiú is megér egy tanulmányt.A hölgy sem kivétel,csak azokat a sérelmeket nézzük ami a gyermekkorában érték alkata és más adottsága miatt és kizárólag ezeket nemtudta feldolgozni,már igazolja a feltevést.
  """A felvilágosodás a 18. század eszmeáramlatát jelöli a nyugati filozófiában, illetve világnézeteinek mozgalmát és a kort amelyben lejátszódott """
  Az általad idézett igen figyelemre méltó gondolatsort nem tudom beilleszteni az említett pszichés problémákhoz !
  Akármilyen nemes eszmét képvisel valaki, "adottságából " fakadóan ellenszenvessé teszi még,ha oly magasztos is az .”
 • 31. Eva- 2013. október 13. 17:14
  „27. WeiseÖdenburg 2013.10.13. 14:42

  azt hiszem Te soha egy darab dokumentumot el nem olvastál, amely azzal foglalkozott volna, hogy a Demokratikus Koalíció Párt (vezetője :Gyurcsány Ferenc) miért is van most jelen a magyar közéletben.

  azt hiszem egy para mentes párt jelenléte igen is kell
  Most a többinél ott a para(nálad is: a régmúlt visszatér, ...)

  Pedig a felvilágosodás kezdetet a végre beteljesítsék """A felvilágosodás a 18. század eszmeáramlatát jelöli a nyugati filozófiában, illetve világnézeteinek mozgalmát és a kort amelyben lejátszódott. A felvilágosodás gondolkodói az értelmet állították a középpontba, lényege a hagyományos intézmények, szokások és erkölcsök kritikai megkérdőjelezése. A mozgalom vezetőinek célja az volt,hogy a világot ,,az irracionalitás, a babonák és a zsarnokság hosszú időszaka után a fejlődés útjára vezessék". Ez forradalmi folyamatokat indított el az emberi értelem, a természet,az Isten, a gazdaság és a társadalom szemléletében"""

  Ez a sok para, amit itt előadtok Moszkva és Washington vonatkozásában --No az csúcs!”
 • 30. WeiseÖdenburg 2013. október 13. 16:37
  „28. Demalgon 2013.10.13. 16:00
  Hát az imádott Gyurcsányt és szűk környezetét tekintve az egész bagázs egy elmekórtani eset.Olyan ember véleménye,aki szaktekintély a kérdésben és lényegesen többet esetről mint egy sima fájdalomcsillapító .”
 • 29. Legs 2013. október 13. 16:09
  „Örüljenek az mszp-sek,hogy egyáltalán még szabadlábon vannak.Van bőr a képükön....”
 • 28. Demalgon 2013. október 13. 16:00
  „A politikusok emberek közül kerülnek ki, ugyanolyanok, mint az emberek egymás között csak nagyban, és nagyban játszanak mindent az élet minden területén. Sajnos aki jelenleg a hatalomban ül, az eddigi kormányokat figyelembe véve megkérdőjelezhető elmeállapotát illetőleg. Más normális országban már karácsonyfadiszekként ékesitenék a fákat, vagy a hidakat, lásd Mexikó.”
 • 27. WeiseÖdenburg 2013. október 13. 14:42
  „Elnézést véletlen küldés és a gondolatsor nem lett befejezve.Tehát majdnem mindenütt ott voltak a "dolgozók" /rád- dolgozók/." Azügynökök" sokkal nagyobb létszámmal működtek mint gondolná bárki akárki. Amit nem szabad figyelmen kívül
  hagyni ,sok olyan beosztás volt az akkori életben ami együttműködésre volt kötelezve,"ergó" hivatalból köpött.
  Nem véletlenül az utolsó a sorban a mai is jól működő önkéntesség a NÉVTELEN LEVÉLÍRÓK nagy tábora! A kis buták nem gondolták minden névtelen levelet beazonosítottak. A feljelentés,bejelentés az országban élők nemzeti játéka volt,van és lesz ! Kis példa a "S"-ni borvidéken működő szőlészet-borászat tulajdonosát kettő hét leforgása alatt négy szervnél jelentették fel.kivizsgálva,rendben ! Kérdezi szerényen a másik szerv volt, képviselőjét,de miért " válasz mert jobb a borod" továbbá ezt több díjjal elismerték,meg konkurencia vagy." Meg hát már a kedves papa is jeleskedett a műfajban.”
 • 26. WeiseÖdenburg 2013. október 13. 14:23
  „22. Komissar 2013.10.13. 12:52
  "addig, míg nálunk az egyik nem következik be nem lesz változás, marad a komcsi hatalom." Magyarországon nem volt komcsi hatalom.Ne tévesszük össze a féltéglával a mellüket verő karrieristákat,kalandorokat a "komcsi" fogalommal.
  Legfeljebb szocialisták lehettek,illetve voltak. Az ügynök kérdés sokkal összetettebb mint gondoljuk. Egyik oldala valóban a magyar politikai életben a rendszerváltás előtt nem volt belső ellenzék.Totális elhárítás működött,ha valami kis gyanú volt
  már azt is megvizsgálták,hogy reggelente a "féces"/latin/ hány dkg.törlés előtt és törlés után. Az MSZMP néhány prominense,már 1987-88 tól járt a nagy vízen túli eligazításokra. A másik adag pedig másfelé kacsingatva kapta a feladatot. AZ MSZMP-nek el kellett tűnni a közéletből.Horn és köre kettős játékot játszva jelentett mindent Moszkvának,nem tudta a " Gorbacsovi" döntést,közben próbálta Német Miklós utasításait is végrehajtani,majd később saját érdemként eladni a világnak.Az MDF vezetése és prominensei is megérnek egy nagymisét ! A FIDESZ szerencséje az volt,hogy egyik alapító apósa volt a Belügyminiszter és politikai és III/akárhányas játékoktól megvoltak védve.
  Be is áldozták a minisztert is és a "háromperhármat" is ! A FGKP vezetésének jelentős része járt már 1956 előtt,volt aki után "Énekelni" ! Lehetne még sorolni ! Tehát ide oda telepítve,rakva,helyezve és írányitva”
 • 25. Abalajobb 2013. október 13. 13:48
  „Tisztázzunk valamit. Sem a jobboldal, sem a baloldal nem csal Baján! A FIDESZKDNP csal, akik nem jobboldaliak, nem konzervatívok, nem polgáriak és főleg nem nemzetiek. Az MSZMP utódpártja - állampárt: diktatórikus beütésekkel és kiütésekkel. Lehet, hogy az MSZMP-s számonkérés elmaradt, ugyanezzel a fideszkdnp-vel szemben nem így lesz. Hetven éven belül két számonkérést nem lehet elsumákolni.”
 • 24. acsali 2013. október 13. 13:15
  „Ha az élelmiszer áfája csökkenne, az árrést az értékesítő legalább annyival növelné. Nesze semmi, fogd meg jól- eredmény a vevőnél.”
 • 23. mir 2013. október 13. 13:05
  „Jót teszik. Hoppál, zsigó, gabika na meg máté fiúval kiegészített szóvivő bagázs lassan felülmúlja petikét.”
 • 22. Komissar 2013. október 13. 12:52
  „21.

  - akik akkor közel voltak a tűzhöz, az infóhoz azok tudtak nagyot kaszálni. -

  ezért maradt el a rendszerváltás. most is azok irányítanak és bégetnek, kik 87-ben tűz mellett sütögették a pecsenyéjüket.
  ezért vagyunk lépéshátrányban a többi cuclista országgal szemben, mert ott eltakarították az <moderálva> köpönyegforgató vonalat.
  akár román (vérrel) akár ndk-s (III/III akták nyilvánossá tétele) módra.
  addig, míg nálunk az egyik nem következik be nem lesz változás, marad a komcsi hatalom.”
 • 21. udy 2013. október 13. 12:23
  „18 Én csak lehetőségeket nézegetek...ha esetleges rosszak között kellene válogatni, azért Te is a kevésbé olyat hoznád, gondolom...Ha már komcsi vonalon mozognék, én az biztos, hogy a Türmeréket választanám...azok legalább következetesen komcsik...komcsiból demcsi, kommunizmusból, egyből kapitalizmus...hát nem tudom...nézd tök mindegy akik akkor közel voltak a tűzhöz, az infóhoz azok tudtak nagyot kaszálni...azok viszont a kmcsik voltak...ha most a fideszben ül? Ügyes...kész...”
 • 20. WeiseÖdenburg 2013. október 13. 12:22
  „Mit vannak felháborodva ! Ezt a hazát már régen elárulva eladták! Az állami vagyon eltüntetése már 23 éve elkezdődött és tartott míg volt.A kuncsaft elégedett legyen kértek tőle még hitelt is.A megmaradt baloldali értékeket a Hagyjó és elődei
  meg a köre árulta el .”
 • 19. yenkiman 2013. október 13. 11:58
  „Ezek a -magamat moderálom-nagyon sokszor jöttek ilyen állításokkal pl.amikor Gyurcsány keletz fewlé akart nyitni akkor nagyon erősen hangsújlyozák! Most ez a bagázs akarja ugyan ezt akkor most ki .kicsoda?”
 • 18. Komissar 2013. október 13. 11:54
  „17

  szerinted a komcsi nevelésű fidess ismeri a haza fogalmát?
  akkor nem tett volna gazdaság ellenes népszavazást ellenzékben.”
 • 17. udy 2013. október 13. 10:35
  „Igazán nem tudom ez a párt tisztában van vele, mi is az hogy haza? Én ezektől olyan kifejezést mint pl. hazaszeretet, nem hallottam... A Fidesz nemzeti oldal, rendi, a mai baloldal ezek szerint nem nemzeti....akkor mi? Én nagyon sajnálom, hogy az mszp történetét nem olvassák el a szavazóik...a magyar baloldal története igencsak tanulságos...vagy már nem is merik elolvasni, hogy miféle az a párt melyet támogatnak...nem tudnak kibújni a bőrükből...”
 • 16. embertelen 2013. október 13. 09:49
  „9. drKotász Nem a múltból vettem az ötletet, hanem a fideszes Budai Gyula <moderálva> tanultam!”
35 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb pályázatok nyílhatnak meg az év végéig technológiafejlesztésre

Várhatóan még ez év végéig újabb élelmiszeripari, esetleg állattenyésztési technológiafejlesztésre kiírt pályázatok nyílhatnak meg a magyar gazdák számára. Tovább olvasom