Kisalföld logö

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 11°C | 21°C Még több cikk.

A Magyar Közút hídfelújítási programja

Két nyílt tenderen összesen 908 millió forint összegben rendelet meg hídfelújításokat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. - mindkét eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Az első felhívás 28 hidat tartalmaz, így több patakhidat, de közöttük van a tokaji Erzsébet Tisza-híd is. A nyertes cégek a következők: Cardium Építőipari Kft., Hidak 2009 Konzorcium, Strabag - MML Kft., Polár-Húsz Kft. és BHE Konzorcium. Az összességében legelőnyösebb ajánlatok nyertek, úgy hogy az ár volt a domináns értékelési szempont. Az összesített vállalási ár nettó 563.541.308 forint.

A második tender csak két híd - a Rábakecöl utáni Rába híd, és a gyulai Fehér Körös híd - felújítását tartalmazza. Az előbbit - három ajánlattevő közül - a Magyar Aszfalt Kft. nyerte el 38.655.362 forinttal. A másodikat pedig - szintén három ajánlattevő közül - a KÖZGÉP Építő – és a Fémszerkezetgyártó Zrt. nyerte nettó 306.564.383 millió forinttal. Itt is az összességében legelőnyösebb ajánlat nyert, de alapvetően az ár dominált.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szolnokon találkozott a kyokushin karate magyarországi elitje

Közel száz élvonalbeli versenyző mérte össze tudását szombaton a Szolnok Kupa elnevezésű kyokushin… Tovább olvasom