Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

Biztosítók Háza az autósokért

A győri Biztosítók Házában a kárbejelentés, a kárfelvétel és a pótszemle is egy helyen történik.

A mai kor autósai már nem kegytárgyként, hanem használati eszközként tekintenek gépjárművükre. Ehhez mérten is törődnek vele. Amikor elromlik vagy sérül egy baleset miatt, mielőbb szeretnék birtokba venni. Hiszen a kocsi nem luxus, hanem a mindennapi munkavégzés eszköze. Győrött nemrégiben nyílt meg a Biztosítók Háza. Papp Géza (mint emlékezetes, az első magyar Autóplazát is ő építtette fel Győr déli határában) ügyvezető nyilatkozott a Fehérvári úti szolgáltatási komplexumról.

„Sérült autóknál az állásidő az, ami a biztosítós javításoknál gyakran indokolatlanul hosszúra nyúlik. Egy Biztosítók Háza-szerű szolgáltatóegységben a nagyobb biztosítótársaságokkal kötött szerződések alapján a kárbejelentés, a kárfelvétel és a pótszemle is egy helyen történik. Az autósok ezzel rengeteg időt nyernek" – mondja Papp Géza, és aki csak kicsit is koccant már s várt a javításra, tudja, igaza van.

A Peugeot-Lux márkakereskedést ma már senki ne keresse a Fehérvári út 75. alatt. A bemutatószalon elköltözött a kismegyeri Autóplazába, nagyobb alapterületre. A fejlődés szükségszerű volt. És ezzel együtt az is, hogy a régi helyet átalakítsák úgy, ahogy azt a cégvezető már régebben megálmodta: az autósok érdekében a Biztosítók Házává.

Pap Géza
„A Fehérvári úti telephelyen létrehoztunk egy olyan javítóbázist, amely kiszolgálja a biztosítós töréskárok javítását, a Peugeot- és egyéb szervizek lakatos- és fényezőmunkáit. A régi szervizépület együttes helyén kialakítottunk egy 550 négyzetméteres fényezőműhelyt, 7 munkaállásos, 450 négyzetméteres lakatosműhelyt, 4 munkaállásos, 80 négyzetméteres munkafelvevő helyiséget és 100 négyzetméteres szociális és irodahelyiséget. Ezzel az átalakítással sikerült egy európai szintű javítókomplexumot létrehozni."

A Biztosítók Házában nyilván a fenti szolgáltatásainkon kívül vállalnak adásvételkori karosszéria-ellenőrzést, lézeres futómű-beállítást, fék- és lengéscsillapító-mérést, autómentést, kézi autómosást, bérautó-ügyintézést. Szóval mindent, amitől egy autós úgy érezheti, megadják azt, ami neki jár, ha már a kasszánál a végén ő fizet!
„Az elmúlt félév tapasztalatai alapján megállapíthatjuk, hogy a törekvésünk beigazolódott. Igény van a korszerű és gyors ügyintézésre és kiszolgálásra, amit igazol a megnövekedett érdeklődés szolgáltatásaink iránt."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Peugeot 1007: újító szellemben

Az 1007 hiánytalanul megvalósítja a könnyebb életet ígérő újításokat. Olyan érvekkel szól az érett gondolkodású vevőkhöz, amelyekhez hasonlóval korábban senki sem szolgált a B szegmensben. Az új modell ideálisan kompakt a városi cikázáshoz és parkoláshoz, ráadásul praktikus és ötletes autó, minden részletét úgy alakították ki, hogy rendet lehessen tartani benne. Tovább olvasom