Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

100.000 értékelés az ország felsőoktatási közösségi portálján

A Közösségi Felsőoktatási Rangsor kiindulópontja a MarkMyProfesszor.com weboldal, ahol a tanárok értékelései alapján határozható meg egy-egy intézmény felkészültsége a felsőoktatásban.
Ezekben az iskolákban tanuló diákok 65-70%-a aktív résztvevőként követi nyomon az egyetemek, főiskolák fejlődését az internetes portálon.

A tanárok és a felsőoktatási intézmények diákjai e közösségi portálon kaphatnak naprakész információt arról, hogy melyik egyetem vagy főiskola tanárai a legfelkészültebbek Magyarországon. Az évente elkészített Közösségi Felsőoktatási Rangsor támpontként szolgál a középiskolás fiatalok számára is, akik nem tudják eldönteni, mely tanintézeteket jelöljék meg a jelentkezési íveken, és milyen sorrendben.


„Az Év Honalapja" címmel is kitüntetett portál a napokban érte el a százezredik értékelését, ami híven tükrözi népszerűségét, és statisztikailag is alátámasztja az éves rangsor megbízhatóságát. A honlap figyelemre méltó fejlődésen esett át, hiszen az értékelések és a letölthető jegyzetek mellett, már gyakornoki pozíciók között is válogathatnak a közözösség tagjai.

„A honlapot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a hazai fiatalságnak ne csak az életét könnyítsük meg, de autentikus információ forrásként is szolgáljon a felsőoktás minden résztvevője számára. A százezredik értékelés után úgy érzem, sikerült megvalósítani elképzeléseinket. Ha a mi időnkben lett volna ehhez hasonló weboldal, az nagyban megkönnyítette volna a helyzetünk az iskolaválasztástól egészen az első munkahely kiválasztásáig."- nyilatkozta Bonyhádi Gábor, a közösségi oldal egyik alapítója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerdán lesz a kompetenciamérés

Szerdán tartják a diákok idei országos kompetenciamérését, amelyet tíz éve minden esztendőben… Tovább olvasom