Zenekarok

2018.03.22. 11:50

Nem tréfál az Exotic, április elsején időutazásra hív az együttes - videó

A ki nem adhatott dalok lemezbemutató koncertjére várja a rajongókat a legendás Exotic együttes április elsején. Az új klipjükkel is hangolódhatnak a bulira: Kettesével ha sorba állsz című dalukhoz sikeres gyermekeikkel forgattak videót.

kisalfold.hu

Itt számoltunk be arról, hogy ˝Nulladik lemez" címen megjelentette az immár 30 éve fiókban porosodó dalait az Exotic.

Exotic - Isten hozott lemezbemutató

 2018. április 1., 19:00–22:00

Akvárium Klub

12 Erzsébet tér, Budapest, 1051


A legendás együttes most - 2004 után először - önálló koncertet ad Budapesten. Az új albumról az összes számot eljátsszák majd, de az este folyamán természetesen felcsendülnek az ismert Exotic slágerek is, úgy mint a Trabant, Nézz rám Tizedes, 24/24 és a "többiek". Egy igazi időutazás lesz ez: Vissza 1986-ba!


A bulira az együttes új klipjével is hangolódhatnak - a tervek szerint a Nulladik lemez összes dalához készül majd videó - , a Kettesével ha sorba állsz című dalukhoz sikeres gyermekeikkel forgattak együtt.

 

Az elmúlt közel húsz évben 7 Exotic gyerek is született, ami külön érdekesség, hogy a felnőtt gyerekek is szinte kivétel nélkül népszerű karriert futottak be.


Vilmányi Gábor gyermekei: Vilmányi Benett a Terápia, valamint a Korhatáros szerelem sztárja a színészi pályát választotta, míg öccse Márk a Children of Distance basszusgitárosa lett.


Sipos F. Tamás fia Dani elektronikus D.J.-ként tengeti a mindennapjait. 2017 ben a hazai fesztiválokon túl már a belga Tomorrowlanden is bizonyította képességeit. Klipjei rendre láthatók a hazai zenei csatornákon.


Tabár Zoltán lánya DoggyAndi néven vált az egyik legnépszerűbb női Youtuberré, akit lassan negyedmillióan követnek a csatornáján.


Rajtuk kívül még két iskolás Exotic kislány szerepel a klipben, valamint Csík István dobos lánya, Roberta is néptáncol benne, aki a 6. hónapban várja az első Exotic unokát.


A dal és a videó mondanivalója, hogy merj önmagad lenni, keresd magadban a tehetséget, ne állj be a sorba, ne kövess mintákat.


Sipos F. Tamás korábban úgy fogalmazott, a most kiadott dalok fogadtatása nagyon pozitív. ˝Arra lettünk figyelmesek, hogy egy csomó alvó rajongónk van, akik mély álmukból most újra a zenekar kedvelőivé váltak, és megfűszerezik a mi kis hétköznapjainkat.˝ 


Az április elsejei lemezbemutatón igazán felpöröghetnek majd a rajongók, és további jó hír, hogy az együttes a koncert után országjáró turnét is tervez.

Címkék#zenekarok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!