Sport

2022.04.19. 15:37

Magyar Kupa - Ezért nem lehet már jegyet venni a szerdai ETO-Fradi meccsre

A mérkőzésre minden jegy elkelt.

kisalfold.hu

Illusztráció/Nagy Gábor

"Az ETO Stadion értékesíthető szektoraival kapcsolatban több helyről érkezett megkeresés klubunk felé, ezért szeretnénk tisztázni a létesítmény állapotával és lehetőségeivel kapcsolatos kérdéseket.

Az ETO Stadion Nyugati lelátója, ami minden hazai bajnoki mérkőzésen üzemel, teljes kapacitással megnyitásra került, kivéve azt a kettő szektort, amit az MLSZ Fegyelmi Bizottságának döntése alapján zárva kell tartanunk. Erre a lelátóra, a lezárt szektorokat leszámítva 5770 jegyet tudtunk értékesíteni, ezek mind elfogytak, így a mérkőzés napján már nem lesz jegyértékesítés.

A vendégszektorba, ahogy korábban is írtuk, 550 vendégjegyet adtunk át a Ferencvárosi TC számára értékesítésre, ezek a jegyek szintén, már korábban elfogytak, így a helyszínen vendégjegy értékesítés sem lesz.

A Keleti lelátó, amire sok kérdés irányult, évek óta zárva van, nem üzemel. Erre a lelátóra a januárban megtartott, éves biztonságtechnikai felülvizsgálaton a hazai bajnoki mérkőzéseink átlagos látogatottságából kiindulva nem kértünk és nem kaptunk használatba vételi engedélyt, mivel a biztonságtechnikai rendszer, a kiszolgáló helységek, a székek és a lelátó általános állapota nem megfelelő. Ezeken a területeken jelentős infrastrukturális fejlesztéseket kellene végrehajtani ahhoz, hogy nézőket fogadhassunk, amire az elmúlt egy hónap nem volt elegendő.

Mindemellett, ahogy az a tulajdonosváltáskor tartott sajtótájékoztatón elhangzott, a közeljövőben a stadion területén jelentős infrastrukturális fejlesztéseket terveznek, amik hosszú távon ezeket a problémákat is meg fogják oldani.

Őszintén sajnáljuk, hogy vannak szurkolók, akik a létesítmény korlátozott befogadóképessége miatt nem tudtak már jegyet vásárolni, és egyben kérjük a megértésüket.

Bízunk benne, hogy minden résztvevő szurkolónak hatalmas élmény lesz a holnapi, ETO FC – Ferencvárosi TC MOL Magyar Kupa elődöntő!"

- tették közzé a klub Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!