Bulvár, celeb

2017.06.01. 20:55

Dwayne "The Rock" Johnson lehet az új Farkasember

A színész hamarosan csatlakozhat a Universal új szörnyfilmes univerzumához.

Múlt héten jelentette be hivatalosan a Universal a Dark Universe franchise-t, melynek első felvonása a [namelink name="Tom Cruise"] nevével fémjelzett, hamarosan mozikba kerülő A múmia (2017) lesz - írja a mafab. A stúdió nem spórolt a sztárokon, így a franchise-hoz olyan A-listás hollywoodi húzóneveket sikerült megnyerniük, mint [namelink name="Johnny Depp"] (A láthatatlan ember (2018)), [namelink name="Russell Crowe"] (Dr. Jekyll), [namelink name="Javier Bardem"] (Frankenstein).


A stúdiónál láthatóan komolyan veszik a franchise-t, melyhez [namelink name="Angelina Jolie"]-t és Dwayne Johnsont is szeretnék leszerződtetni. Míg előbbit Frankenstein menyasszonyának, utóbbit Farkasember szerepében látnák szívesen.

A szörnyfilmes moziverzum sorsa ennek ellenére továbbra is kétséges, ha A múmia elbukik, jó eséllyel búcsút mondhatunk az összes tervezett projektnek. Ha Tom Cruise korábbi filmjeinek bevételeit nézzük, az elmúlt 12 évben mindegyik projektje 40 millió felett nyitott a mozikasszáknál, ráadásul a szóban forgó reboot az eddigiek alapján nagyon is ígéretesnek tűnik.


A Universal mindenesetre bizakodó, és a Bride of Frankenstein premierdátumát már most kitűzték 2019. február 14-re.


Az [namelink name="Alex Kurtzman"] rendezésében készülő A múmia június 6-tól látható a hazai mozikban. 

Címkék#mozi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!