Sopron és környéke

2016.05.28. 10:43

Több fiatal verekedett Sopronban - Félméteres fémrúddal egy felnőtt is beszállt

A rendőrök két fiatalt és egy felnőtt férfit fogtak el, akik előzetes szóváltást követően Sopronban összeverekedtek.

kisalfold.hu

A rendőrség ügyeletére 2016. május 27-én 23 órakor érkezett bejelentés arról, hogy több fiatal összeverekedett. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy először két fiatalkorú fiú között alakult ki szóváltás, majd azt követően lökdösődés.


A veszekedésbe később egyikük 28 éves ismerőse is beleavatkozott. A 15 éves fiatalkorú verekedő elmondta, hogy a 28 éves B. G. soproni lakos őt és egy másik társát egy fém eszközzel többször megütötte.


A járőrök a helyszín átvizsgálásakor egy utcán parkoló tehergépjármű és a ház közötti területen egy körülbelül 50 centiméter hosszúságú 8-10 milliméter átmérőjű  fém tárgyat találtak, melyről a 15 éves fiú úgy nyilatkozott, hogy B. G. azzal ütötte meg őt.  


A rendőrök a két fiatalkorút és B. G. 28 éves soproni lakost elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. Ellenük garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak - közölte a rendőrség szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!