Sopron és környéke

2019.04.12. 22:24

Szakmák Éjszakája Sopronban - Főzhettek, festhettek, fodrászkodhattak is a résztvevők - fotók

A Soproni Szakképzési Centrum tagiskolái és szakmai partnerei hét helyszínen, 88 programmal várták pénteken este az érdeklődőket.

kisalfold.hu

A kapuvári Berg, a soproni Fáy, a Roth, a Handler, a vendéglátó, a VasVilla, a fertődi Porpáczy és képzőhelyeik, tanműhelyeik este tízig nyitva tartanak, s igazi családi programcsokrot nyújtanak az érdeklődőknek.

Szakmák Éjszakája Sopronban. Fotók: N. M.


Előadások, laborkísérletek, robotok, kézműves-foglalkozások, versenyek, de még grillparti is volt az események sorában, aminek a szórakoztatáson túl az elsődleges célja, hogy általános iskolásokat és szüleiket, a középiskolásokat és a felnőtteket tájékoztassák a szakképzésben rejlő lehetőségekről. A Soproni Szakképzési Centrum tagiskoláinak képzései színes, szórakoztató programok keretében mutatkoztak be, a résztvevőkészíthettek ördöglakatot, főzhettek, fodrászkodhattak, festhettek, s felsorolni is nehéz, hány szakmát próbálhattak ki néhány óra alatt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!