Kékfény

2022.04.18. 19:54

Veréssel fenyegette meg a suhanc, ezért inkább odaadta a ruháját a tizenéves fiú Sopronban - fotók

A soproni rendőrök hamar elfogták azt a suhancot, aki a nyílt utcán egy tizenévestől erőszakkal elvette az értékes pulóverét.

kisalfold.hu

Fotók: Police.hu.

A fiatal telefonon tett bejelentést a rendőrségre a hosszú hétvégén, mert miközben társaival üldögélt az utcán két fiatal fickó odament hozzájuk és egyikőjük felszólította, hogy adja oda neki a rajta lévő Nike típusú kapucnis felsőjét.

Ezt természetesen nem akarta megtenni, mire a suhanc veréssel fenyegette meg, ezért ezt elkerülendő a fiú, inkább átadta neki a pulóverét. A távozását követően azonnal hívta a rendőröket, akik rövid időn belül az elkövetőt elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, majd rablás bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy egy ilyen jelentéktelennek tűnő eset is súlyos bűncselekmény, aminek komoly, akár szabadságvesztéssel járó következménye van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!