Legyél versenyelőnyben az Audi Hungariával!

2021.09.28. 11:00

Szakmai kihívássorozat mérnök hallgatóknak Győrben

Címkék#SZEngine

Már csak egy hét áll rendelkezésre a regisztrációhoz!

kisalfold.hu

Speciális kétfordulós szakmai verseny mérnök hallgatók számára az Audi Hungaria Gyártástechnológia-tervezésén! Regisztrálj az online fordulónkra, kerülj be a legjobbak közé és nyerj meghívást rendezvényünkre! Amennyiben kiemelten érdekelnek a gyártás- és terméktechnológiák, gyártási folyamatok, gyártástervezés témái és fejlesztenéd szakmai tudásodat, akkor ez a rendezvényünk neked szól!

Tedd meg velünk az első lépéseket a fejlődésed és a karriered felé! Vegyél részt az Audi Hungaria Plan@Tech mérnöki versenyén és mi segítünk neked ebben! Tudd meg, milyen gyártástechnológiákkal készülnek a jelen és a jövő hajtásai, ismerd meg testközelből az általunk tervezett legújabb gyártósorokat és terméktechnológiákat november 5-én, a döntőben! Találkozz a Gyártástechnológia-tervezés csapatával és beszélgess velünk kötetlenül!

Miért jelentkezz versenyünkre?

Amellett, hogy speciális, exkluzív gyárlátogatáson vehetsz részt, megismerkedhetsz tervezőmérnökeinkkel és gyakornokainkkal. Valamint egy izgalmas csoportos projektfeladat és workshop keretein belül egyedi lehetőséget biztosítunk arra, hogy megszerezd álmaid gyakornoki pozícióját és számos audis nyereménnyel térj haza. Regisztrálj még ma! További információkat és a regisztrációs felületet ide kattintva éred el!

Határidő: október 4. 20:00. Reméljük, hogy veled is találkozunk!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!