Rábaköz PRINT

2016.02.04. 11:59

Lemondott a jegyző: amíg Csornán titkolóznak, a város találgat

Mi történt most? Mit titkolnak?

kisalfold.hu

Váratlanul lemondott Csorna jegyzője, adtuk hírül. A Magyar Szocialista Párt helyi szervezete úgy véli, valamit takargatnak a városházán. [namelink name="Papp József"] elnök juttatott el közleményt szerkesztőségünkbe.


Ebben állítja: a jegyző egyéves működése alatt tízmillió forintnál is többe került a polgármesteri hivatal átszervezése. „Elküldött évtizedek óta itt dolgozó szakembereket súlyos végkielégítésekkel, neki lekötelezett emberekkel töltötte fel a hivatalt. Kiemelt bérük mellett útiköltség-térítést is felvesznek" – fogalmaz a szocialisták állásfoglalása.


– Mi történt most? Mit titkolnak? Milyen alkut kötöttek a város háta mögött? A jegyző elkövetett valamit, amit a távozásáért cserében elnéznek neki? Az önkormányzat vezetése elkövetett valamit, amiért a jegyző már nem vállalta a felelősséget? Ki a bűnös, ki a bűnrészes? Melyik az igaz? Más változat nincs. Amíg titkolóznak, a város találgat. Követeljük, hogy önkormányzati képviselőink megismerhessék a teljes valóságot. Másként semmi értelme nincs az önkormányzati munkának. Követeljük, hogy a város lakosságát tájékoztassák a jegyző távozásának okairól, különben méltatlanok Csorna képviseletére – hangoztatta közleményében Papp József, az MSZP rábaközi elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!