Hirdetés

2024.04.26. 14:02

Népszerű szépségtrendek 2024-ben

Milyen szépségtrendek lesznek népszerűek 2024-ben? Melyek azok a népszerű színek és árnyalatok, amelyekre érdemes odafigyelni, hogy minden körülmények között lenyűgöző megjelenést kapjunk?

Forrás: freepik.com

A MAKEUP segítségével mindig könnyű lépést tartani! Cikkünkből kiderül, milyen kozmetikumokra és sminktermékekre lesz szükségünk idén, megtudjuk mely árnyalatok lesznek aktuálisak, melyik a legjobb szemöldökfesték, hogyan varázsoljuk ajkainkat még vonzóbbá, és még sok minden mást is! 

Néhány tavalyi szépségtrend nem veszíti el relevanciáját az új szezonban. A széles, enyhén rendezetlen szemöldök továbbra is a divatos marad. Ami a formát illeti, a szemöldököt lekerekítettnek kell hagyni: a tiszta vonalak és ívek elavultak. A szín telítettebbé tételéhez használhatunk barna ceruzát vagy szemöldökfestéket. Idén a barna az új fekete, a latte árnyalatával a főszerepben. Tipp! A természetes hatású és megfelelő árnyalatú szemöldök könnyen elérhető a speciális szemöldökfesték segítségével.  

Természetesen a MAKEUP webáruház kínálatában megtalálunk minden kiváló minőségű kozmetikumot és kelléket, amelyekkel a gyönyörű és ragyogó megjelenés garantált. Most pedig lássuk a főbb aktuális szépségtrendeket! 

Ragyogó szemek 

A fő hangsúlyt a szem szépségére kell helyezni. A 2024-es év tagadhatatlan trendje a gyönyörű grafikus nyilak észrevehetően széles körvonallal. Választhatunk fényes füstös szemeket, nyilakkal macskaszemeket, fémes hatást stb. A flitterek és a csillogás visszatért! A divatos szemsmink jellemzője az arany és ezüst fémes csillogása a szemhéjakon. A legjobb szemöldökfesték és a szempillaspirál nem kell, hogy fekete legyen, a megfelelő színek a barna és annak árnyalatai. Fontos, hogy a paletta pasztell legyen. 

Őszibarack bőr és barack árnyalatok 

Ez a gyengéd árnyalat lesz a smink fő színe. Ideális a nude smink létrehozásához. A természetes női szépség új színekkel fog játszani! 

Rózsás arc 

Az üde fiatalos és ártatlan pír a szezon trendje. A pirosítót highlighter hozzáadásával alkalmazzuk a ragyogásért, aminek köszönhetően az arc úgy csillog, mintha porcelánból lenne.  

Lédús ajkak 

A telt, fényes hatású ajkak 2024-ben sem maradnak észrevétlenül. A matt ajakrúzsokat felváltják a szájfények és a csillogó, fényes hatású rúzsok. 

Természetes szemöldök 

A professzionális sminktermékek minden nőt bájos és stílusos szépséggé varázsolnak. A legjobb szemöldökfesték alkalmazásával hosszú ideig élvezhetjük a természetes megjelenésű és divatos szemöldök hatását. 

Nude smink 

A következő trend a nude árnyalatú smink. Válasszunk könnyű alapozót és korrektort, amelyek hidratálnak, védenek és természetes fényt adnak. Kerüljük a sűrű textúrákat (különösen 35 év felett). Érdemes bézs, arany, sötét és világosbarna szemhéjfestékeket választani, amelyek kiemelik a szem formáját, korrigálják a lelógó szemhéjakat, de nem nehezítik el a sminket. 

Fontos: a divatos sminket komplex otthoni ápolásnak kell megelőznie, amely a bőrtípusnak megfelelően van kiválasztva, beleértve a tisztítást, tonizálást, hidratálást és táplálást. (X)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában