PR-cikk

2024.03.08. 06:49

Éjjel-nappal mindent lát. Vigyáz ránk!  - Patent videó-távfelügyelet

A vagyonvédelmi eszközök fejlesztésében a leggyorsabban megújuló terület a kamerás védelem.

Kisalföld.hu

Fotó: S.P. Vagyonkezelő Kft. (Patent)

A Patent videó-távfelügyelet a legmodernebb és legköltséghatékonyabb megoldás telephelyek, gyárak, üzemek és üzletek – elsősorban kültéri - védelmére.

A vagyonvédelmi eszközök fejlesztésében a leggyorsabban megújuló terület a kamerás védelem. A Patent által telepített kamerák erős hardverekkel, azonnali szoftverfrissítéssel, applikáció kompatibilitással rendelkeznek. Az MI alapú fejlesztéseket is képesek integrálni, ezáltal a lehető legnagyobb vagyonbiztonságról gondoskodnak, a nagyobb károkat megelőzve.

Az intelligens hőkamerák és duál kamerák képesek védett terület szoftveres kijelölésére. A „látott” kép alapján állat, ember, gépjármű megkülönböztetésre is alkalmasak, rossz időjárási viszonyok között is garantálva azt, hogy minden rendkívüli esemény észlelt legyen.

A Patent videó-távfelügyelet a 21. század védelmi rendszere, amely a 24 órás diszpécserszolgálattal megerősítve alkalmas az élőerős vagyonőri feladatok kiváltására. Nem csak gazdaságosabb megoldás az élőerős védelemhez képest, de a kivonuló szolgálatnak köszönhetően ugyanannyira biztonságos.

Ajánlatkérésért látogasson a Patent honlapjára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában