Hirdetés

2024.01.17. 17:17

Parfüm akciók, ahol jóval kevesebbet kell fizetni

Mindenki örül, ha jó üzletet tud kötni. Ez azonban korántsem azt jelenti, hogy alacsony árat fizetünk egy silány termékért. A parfüm akciók kiváló minőségű illatokat kínálnak a hozzájuk kapcsolódó hatalmas árcédula nélkül.

Kisalföld.hu

Fotó: akciosillat.hu

Parfüm akciók online  - mit keressünk?

Amikor egy illatszert keresünk, kétségtelen, hogy a legtöbb áruházban kapható dizájner illatokat szeretnénk lehetőleg kedvező áron beszerezni. Általánosságban elmondható, hogy a parfüm akciókban azok a termékek vesznek részt, amelyek már épp kifutóban vannak a divatból vagy nem fogynak olyan jól ezekben az áruházakban. Szerencsés esetben sikerül megtalálni a leárazáson a kedvenc illatunkat, de ha egy olyan bestseller parfümre vágyunk, ami rengeteg bókot zsebel majd be, nem biztos, hogy sikerrel járunk.

Mit tegyünk tehát, ha a legkelendőbb illatot szeretnénk, de nem találunk normális árat az interneten? Keressük az „utánzatokat" a profi parfümkészítőktől, akik tudják, milyen összetevőket kell használni az eredeti illat újraalkotásához. Ezeket úgy tervezték, hogy nagyon hasonlítsanak az ikonikus eredetiekhez anélkül, hogy egy vagyonba kerülnének. De van néhány dolog, amire az online böngészés során figyelni kell. Nézzük, melyek ezek!

Reális ár

A parfüm akciókat félretéve, mennyit kérnek el a kereskedések egy üvegért? Ha csak pár száz Forintot, az többnyire azt jelenti, hogy nem megfelelő minőségű vagy szintetikus összetevőket használnak. Máskülönben nem engedhetnék meg maguknak, hogy elkészítsék. Ez egy szörnyű, vegyszer alapú, szintetikus illatot eredményez, ami egyáltalán nem hasonlít a keresett aromához. Hacsak nem vagyunk oda az ilyen típusú dolgokért.

Minőségi összetevők

A felhasznált összetevőknek alapvetően ugyanazoknak kell lenniük, mint abban a dizájner illatban, amit szeretünk. Ez magába foglalja a drága anyagokat is. Ugyanis, ha a parfüm nem tartalmaz ilyen magas minőségű alkotóelemeket, akkor egyáltalán nem lesz olyan illata, mint annak a változatnak, amihez hozzászoktunk.

Egy jó választék

Az is fontos, hogy milyen illatokat kínálnak eladásra a parfüm akciókban? Ha csak 3 vagy 4 illatra korlátozták a választékot, akkor az azt is jelentheti, hogy nem törvényes cégről van szó. Ez pedig problémás lehet, ha a jövőben többet szeretnénk rendelni.

Kétségtelen, hogy új parfümöt online vásárolni trükkös dolog, mert nyilvánvalóan nem szagolhatjuk meg a számítógépen keresztül. Néhány kereskedés azonban kínál mintákat, amikből hasznos lehet néhányat megvásárolni, mielőtt beruháznánk egy teljes méretű üvegbe. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kipróbálhassunk egy új illatot, ami a következő kedvencünkké válhat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában