Hirdetés

2023.11.02. 07:55

Meghosszabbították a Látás Hónapja kampányt a Trend Optikában!

A Trend Optikákban, a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgálópontján, mint a Látás hónapja kampány kijelölt üzleteiben ingyenes látásellenőrzést és szaktanácsadást végeztek október hónapban. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják november 15-ig az ingyenes szűrőprogramot.

PR cikk

A TREND OPTIKÁK A LÁTÁS HÓNAPJA KAMPÁNY KIEMELT RÉSZTVEVŐI.

Szemünk a látásért felelős érzékszervünk, amely nagyfokú használatnak van kitéve minden egyes napon. Az életkor előrehaladtával nő az egyes szembetegségek kialakulásának az esélye. A szűrővizsgálatokon nagy eséllyel lehet kiszűrni az elváltozásokat, mind a szürkehályogot, a zöldhályogot, a cukorbetegek retinaelváltozását, de fény derül arra is, kap-e elegendő folyadékot a szervezetünk.

Az év utolsó hónapjaiban baleset-megelőzési céllal a rendőrség is felhívja a figyelmet a „Látni és látszani kampány” keretében az évenkénti rendszeres látásellenőrzésre. Rossz fényviszonyok mellett vagy sötétben szemünk a nappali körülményekhez képest csupán 5 százalékot érzékel. Ha ilyenkor vezetünk, fokozottan vesszük igénybe a szemünket. Emiatt gyorsabban elfárad, a kontúrok elmosódottá válhatnak, nőhet a reakcióidő. Ez különösen igaz a 40 év feletti korosztály esetében, amikor a szem alkalmazkodóképessége fokozatosan csökken.

 

A Trend Optikák Varilux mester címmel és a hozzá tartozó szolgáltatásokkal rendelkeznek. 3 dimenziós szemmérést is végeznek, melynek célja a maximálisan egyénre szabott szemüveg elkészítése. Az így készített szemüveg erőlködésmentes, ötször precízebb látásélményt biztosít, ezáltal a multifokális szemüveget választóknak sem kell hosszú megszokási időt tartani.

A Trend Optikákban teljes körű szemvizsgálatot végeznek 9 lépésben, akár század dioptria pontossággal, Magyarország legkorszerűbb szemészeti berendezéseivel november 15-ig térítésmentesen.

 

Amennyiben úgy érzi, hogy a látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad a látásával, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keresse fel a Trend Optika szaküzleteit, ahol a legkorszerűbb géppark használatával, szemész szakorvosok, dipl. optometrista kontaktológusok, látszerészmesterek állnak az Ön rendelkezésére.

FOGLALJON IDŐPONTOT LÁTÁSVIZSGÁLATUNKRA
ÉS GONDOSKODJON SZEMének EGÉSZSÉGÉRŐL!
9021 Győr, Baross Gábor út 19. • Tel.: +36-96/488-341.

(x)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában