Genderideológia

2023.07.15. 14:55

A nyári szünetben turbófokozatba kapcsolta az iskolai érzékenyítést az LMBTQ-propaganda

A nyarat már gyakorlatilag rutinszerűen használja kampányidőszaknak az LMBTQ-propaganda, amely a gyermekvédelmi törvény rendelkezéseit megkerülve könnyebben érheti el a tanárokat és a diákokat különböző informális fórumokon. A Soros-hálózat több tagját is magukban foglaló szervezetek egyebek mellett arról tartanak képzéseket, hogy alsó tagozatos kisdiákokhoz miként lehet eljuttatni a genderideológiát.

MW

A Labrisz Leszbikus Egyesület tagjai

Forrás: Facebook

A tréningekről és felhasznált érzékenyítő anyagokról a PestiSrácok.hu (PS) készített összeállítást. Mint írták, a Meseország mindenkié című botránykönyvet jegyző Labrisz Leszbikus Egyesület több érzékenyítő tréninget is tartott az elmúlt hetekben. A meghívó alapján a workshop célja annak a kérdésnek a megválaszolása volt, hogy miként lehet akár már az alsós diákokhoz is bevinni az LMBTQ témát az iskolába, például meséken keresztül. 

Ehhez olyan anyagokból válogathattak, mint a Meseország Mindenkié – Foglalkozástervek pedagógusoknak című, 41 oldalas kiadvány, amelyben jellegzetes szereplők a homoszexuális Hamupipőke és a meleg királyfik.

A foglalkozás keretén belül a nemváltás kérdése is felmerült. Javasolják, hogy a tanár a Rubinpiros madár című mese alapján beszélgessen arról a gyerekekkel:

„Mi lenne, ha fordítva alakult volna a mese, ha a mesehős egy férfi, aki nővé akar változni”. Ajánlják tovább eljátszani a gondolattal, hogy a fiúk lányok lesznek és fordítva, mondjuk egy napra. 

A tanóra fő feladataként a gyerekeknek reklámfilmet kell készítenie a két királyfi melegházasságáról – írta a PS.

A portál felidézte, hogy a Befogadó terek elnevezésű kétéves projektben a genderlobbi az egész országban érzékenyíti a pedagógusokat. 

A 16 órás módszertani képzéseken egyebek mellett azt szorgalmazzák, hogy az osztálytermekben, valamint a folyosókon a hagyományostól eltérő családformát és nem heteroszexuális embereket ábrázoló képeket tegyenek ki. Ugyancsak az ajánlások között szerepel, hogy a tanároknak és az iskola vezetésének azon a néven és biológiai nemen kell hivatkozniuk a gyermekekre, amit ők választanak maguknak.

A Befogadó Terek program és LMBTQ-szervezetek iskolai érzékenyítő programjai kapcsán

a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom az iskolákat működtető Klebelsberg Központhoz fordult, azt sérelmezve, hogy a genderlobbi szervezetek a hatályos jogszabályok ellenére beviszik az iskolákba az LMBTQ ideológiát, amivel összezavarják a hagyományos nemi szerepeket és súlyosan veszélyeztetik a gyermekek egészséges lelki és szellemi fejlődéshez való jogát. 

A teljes cikk ITT olvasható el. 

A HVIM zéró toleranciát hirdet az óvodai, iskolai érzékenyítés ellen

Zéró toleranciát hirdetett a gyerekek óvodai, iskolai érzékenyítése ellen a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) a Budapest Pride felvonulással egy időben, a rendezvény ellen tiltakozó utcai molinók felhasználásával tartott sajtótájékoztatóján szombaton Budapesten.

Barcsa-Turner Gábor, a szervezet társelnöke kiemelte: a nemzeti ellenállás egyik nagy eredménye, hogy a Budapest Pride felvonulás az évek során viszonylag konszolidálódott, és a Nyugat-Európában rendezett hasonló felvonulásokhoz képest kevesebb a közszeméremsértés és a vallásgyalázás az utcán.

Elmondta, Budapest hat helyszínén tartanak jelképes demonstrációkat, ahol molinókkal tiltakoznak az LMBTQ-lobbi iskolai, gyermekekre hatást gyakorló tevékenysége ellen.

"Az LMBTQ-terror több koncepciós eljárást is indított ellenem az elmúlt években" - jelezte Barcsa-Turner Gábor, hozzátéve, a lobbiszervezetek feljelentik a tevékenységük ellen fellépőket.

A Háttér Társaság és a lobbiszervezetek azt szeretnék, ha "nem jönnénk ki az utcára", de "minket nem lehet megfélemlíteni és elhallgattatni, továbbra is kiállunk a normalitás mellett" - fogalmazott a társelnök.

Kónyi-Kiss Botond, a HVIM alelnöke bejelentette: az LMBTQ-szervezetek ténykedését vizsgáló, jogászokból álló szakmai munkacsoportot hívnak életre.

Mint mondta, az LMBTQ politikai mozgalom két fő csapásiránya a hagyományos értelemben vett nemi identitás megkérdőjelezése és a gyermekek érzékenyítése, tudatbefolyásolása, "erre Orbán Viktor miniszterelnök helyesen érzett rá".

A harmadik a mélyállamiság ellen irányul, LMBTQ-szervezetek indokolatlanul és jogosulatlan módon "teszik be a lábukat" intézményekbe, többek között a rendőrség befolyásolására folytatnak lobbitevékenységet százmillió forintos külföldi támogatással a háttérben - tette hozzá.

KÓNYI-KISS Botond
Kónyi-Kiss Botond, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) alelnöke (b), Barcsa-Turner Gábor társelnök (j) és Kónya Dorka szóvivő a Budapest Pride felvonulással egy időben, a rendezvény ellen tiltakozó sajtótájékoztatón 2023. július 15-én
Fotó: Hegedüs Róbert / Forrás: MTI

A magyar kormánynak is magáévá kell tennie, hogy "az LMBTQ-lobbi súlyos nemzetbiztonsági kockázat" - fogalmazott Kónyi-Kiss Botond.

Nemcsak a rendőrség érintett ezekben a kérdésekben, hanem maga a magyar kormány is, nevezetesen az Igazságügyi Minisztérium, amelynek állandó egyeztetési partnere a Háttér Társaság mellett többek között a Magyar LMBT Szövetség, a Patent Jogvédő Egyesület, valamint a Szivárványcsaládokért Alapítvány is - tette hozzá, kijelentve: "ezeket a szervezeteket a magyar kormány különböző szerveiből ki kell gyomlálni, hiszen enélkül nem lehet fellépni ez ellen a rendkívül kártékony globális lobbival szemben".

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában