Ország-világ

2019.09.09. 23:39

Kósa: a Fidesz-KDNP a teljesítményre alapozva kéri az emberek bizalmát

Ezzel szemben az ellenzék azért kéri a szavazatokat, mert el akarják törölni Orbán Viktor rendszerét - mondta a politikus.

MTI

A Fidesz-KDNP a teljesítményre alapozva kéri az emberek bizalmát az önkormányzati választáson, mert összefogva, a kormány vezetésével elérték, hogy a gazdaság növekedése és a családtámogatási rendszer a legjobb az Európai Unióban, míg 2010-ben 3,2 millióan dolgoztak, ma már 4,7 millióan - mondta [namelink name="Kósa Lajos"] csütörtökön Salgótarjánban.


A Fidesz-KDNP önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke hozzátette: ezzel szemben az ellenzék azért kéri a szavazatokat, mert el akarják törölni [namelink name="Orbán Viktor"] rendszerét.


Kósa Lajos szerint az ellenzék nem építeni akar, hanem harcolni.


Aki háborúzni akar a magyar kormánnyal, az csatatérré akarja változtatni a városát - mondta, hozzátéve, hogy mindenki eldöntheti, melyiket választja.


"Mi szeretnénk Szabó Csaba polgármesterjelölttel és a Fidesz-KDNP vezette Nógrád megyei önkormányzattal összefogva fejleszteni, szépíteni ezt a gyönyörű megyét" - fogalmazott.


(Lead-kép: MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában