Openhouse

2010.04.14. 12:50

A nepáli láma Győrben vesz ingatlant?

Tanpai Rinpocse nepáli buddhista láma az Openhouse győri irodájában járt és ingatlant szeretne vásárolni. A megtekintett ingatlant az alábbi linken láthatják: http://openhouse.hu/hu/ingatlan/reszletek/12657_gyor_csaladi_haz/ Irodánkat is meglepte, hogy mit keres a világ egyik legnagyobb szellemi vezetője Magyarországon, azon belül is Győr Gyárvárosban. Ha elolvassák a nepáli papok Magyarországnak címzett üzenetét, akkor a válaszhoz közelebb juthatunk:

"A nepáli papok: 2005-ben kijelentették, hogy mindennap imádkoztak a Földért. Most "vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt." A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején így szólt a magyarokhoz: "Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!"

Munkatársainkat elvarázsolta kedves, közvetlen természetével, akik természetesen örömmel szolgálják ki halandó embertársainkat egyaránt:-)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!