Molnár Tamás (Tomiszka)

2009.01.15. 16:37

Nagy gáz van Boris!

Tegnap a csúszós időben majdnem elGÁZoltam valakit ma meg csak arról hallok, hogy lehet még hetekig nem lesz gáz a vezetékekben. Szerencsére az internet nem gázzal működik így megírhatom a második bejegyzésemet. Tehát ahogy már tegnap elkezdtem a bloggal a célom, hogy ötleteket adjak és eszközöket mutassak be az internetes marketing eszköztárából.

Ha a gázvita így folytatódik, akkor valószínű az elektromos hősugárzók lesznek a legkelendőbb termékek a piacon és ha valaki jól reagál akkor az interneten keresztül hamar learathatja a babérokat. Persze reméljük, ez nem következik be, de talán ez a példa is jól mutatja, hogy ma már az egyik legfontosabb szempont a neten a MEGTALÁLHATÓSÁG! Mert mit csinálunk, ha szükségletünk van? Hát keresünk..és az internetes keresők jó eszközök arra, hogy megtaláljuk azt, amit keresünk. Persze földgázt nem fogunk vele találni, de egy kedvező áru vagy jó feltételekkel kínált elektromos hősugárzót igen.

Magyarországon a Google kereső a piacvezető, a keresések 94%-a ezen keresztül történik, tehát aki itt a honlapjával jól szerepel „elektromos hősugárzó" kulcsszóra, az nyerő lehet az eladásában.

 

Molnár Tamás

online és keresőmarketing szakértő

Web: www.pannako.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!