Két sérült

2021.01.22. 19:05

Frontálisan ütközött két autó az 1-es főút gönyűi szakaszán – fotók

Egy Suzuki és egy Audi ütközött. A balesetben két ember megsérült.

kisalfold.hu

Forrás: Kisalföld

Fotó: Nagy Gábor

Megszűnt az útlezárás az 1-es főúton, közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 21:32 órakor. Ismét zavartalanul haladhat a forgalom Gönyű térségében.

Korábban írtuk:

A Kisalföld helyszíni információi szerint a mentők kórházba szállították azt a pizzafutárt, aki autójával frontálisan karambolozott. Egy Suzuki és egy Audi ütközött, a Suzuki az ütközés után a tetejére állt, sofőrje megsérült.

 

Korábban írtuk:

Összeütközött két személyautó pénteken 18 óra 25 perckor Győr-Moson-Sopron megyében, az 1-es főút gönyűi szakaszán a 111. kilométerszelvényénél. A balesethez Győrből riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták – közölte a Katasztrófavédelem.

A rendőrség közlése szerint eddig tisztázatlan okok és körülmények között két gépkocsi ütközött össze. A balesetben két ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték. Az érintett útszakaszt a rendőrség a szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta, és a Komárom irányából érkezőket Nagyszentjánosnál az M1-es autópályára, míg a Győr felől érkezőket Likócsnál az M19-es autóútra terelik.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!