Búcsú

2019.11.26. 10:10

Megyei foci – Távozik a SC Sopron és a Jánossomorja edzője is

A Duna Takarék megyei első osztályban őszi bajnok SC Sopron közös megegyezéssel szerződést bontott Takács Gábor vezetőedzővel.

kisalfold.hu

Fotó: Illusztráció/pixabay.com

Az okokról Csiszár Ákos, a klub elnöke nem kívánt nyilatkozni, de a szerződésbontás tényét megerősítette. A Takács Gábort váltó szakember kilétét egyelőre nem tudni, annyi bizonyos, hogy a piros-fehérek új szakmai vezetéssel kezdik meg a téli felkészülést.

Új szakvezetővel vág majd neki a következő évnek a Jánossomorja is. A tabellán negyedik helyen álló együttes eddigi edzője a vasárnapi, Pannonhalma elleni 3–0-ás győzelem után búcsúzott el a csapattól.

„Kicsit belefáradtam, van több oka is a távozásomnak. A csapat jól működött, de nem lehet az embernek mindig a szívére hallgatnia. Sok sikert kívánok a játékosoknak, s kívánom minden edzőnek, hogy ilyen csapattal tudjon dolgozni. Mindenkitől, a városvezetéstől, a szurkolóktól azt kérem, ezeket a fiúkat ne hagyják cserben, segítsék őket” – fogalmazott Varga Róbert, a JTV-nek.

„Elégedettek voltunk Varga Róbert munkájával, jó csapatot vehet majd át az őt váltó edző – mondta Kiss Sándor, a jánossomorjaiak elnöke. – Az élmezőnyben telelünk, s mi kaptuk a legkevesebb gólt a bajnokságban. Hogy ki lesz az új tréner, még nem tudom, nem vagyok annak a híve, hogy szezon közben máshonnan csábítsunk el edzőt. A terv, hogy olyan szakvezetőt találjunk, aki már dolgozott valamikor Jánossomorján.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában