Bajnoki

2024.05.12. 20:49

NB II foci - Igazságos döntetlen Mosonmagyaróváron - fotók, edzői nyilatkozat

Kisalföld.hu

Credobus Mosonmagyaróvár–Budafok 1–1 (1–1)
Mosonmagyaróvár, 200 néző. V.: Farkas.

Credobus: Horváth T. – Kovács K., Gengeliczki, Vári, Kalmár O. – Harizopulosz (Hidi M., 74.), Borbély B. – Szánthó, Bagi (Vaskeba, 67.), Andrics (Simon M., 68.) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Boér Gábor.
Budafok: Gyurján M. – Habovda, Jagodics M., Jancsó (Novák Cs., 66.), Németh Milán, Bosnjak – Gaál B. (Eszlátyi, 82.), Holdampf, Kiss B., Medgyes Z. – Tóth-Gábor (Doktorics, 58.). Vezetőedző: Desits Szilárd.

Gsz.: Szabó (41., 11-esből), ill. Vasvári (42.).

4. perc: A mosonmagyaróváriak „flippereztek” a vendég tizenhatoson belül, de a fehér mezeseknek nem sikerült a budafoki kapuba begyötörni a labdát
36. perc: Puhtyejev került szembe Gundel-Takáccsal, de lövése a budafoki kapusról a jobb kapufára pattant. Néhány másodperccel később ismét a vendég kapus akciózott, ezúttal Kapornai bombáját szedte ki a léc alól.
40. perc: Illéssel szemben szabálytalankodtak a budafoki védők, 11-es. A büntetőt Szabó B. a kapu közepébe lőtte. 1-1.
42. perc: Nem sokkal a középkezdés utána  a Slaktáról kipattant labdát Vasvári közelről a hálóba passzolta. 1-1.
69. perc: Zsóri ívelt be az alapvonalról,Vasvári a kapu torkából Slakta ölébe fejelte a labdát.
Küzdelmes mérkőzést játszott egymással a két csapat, de egyikük sem tudta döntésre vinni a dolgot.

Nagy Ádám: - A meccsen igazságos döntetlen született. Megteremtettük a lehetőségét annak, hogy három pontot szerezzünk ezen a vasárnap délutánon, de egészen közelről sem tudtunk ziccereket értékesíteni. Az utolsó negyedórában már egyik csapatban sem volt meg a kellő átütőerő, hogy a maga javára fordítsa a mérkőzést, így meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában