Férfi kézilabda

2024.05.23. 11:21

Két újabb tehetséges fiatal leigazolását jelentette be a Győri ETO UNI FKC

Két fiatal játékos leigazolását jelentette be az élvonalba visszajutott Győri ETO UNI FKC férficsapata: a 17 éves Fazekas Máté és a 23 éves lengyel Patryk Pieczonka is a zöld-fehéreket erősíti a nyártól.

Kisalföld.hu

Patrick Pieczonka és Fazekas Máté is Győrben folytatja pályafutását.

„A Győri ETO-UNI FKC céljai között szerepel, hogy a tapasztalt játékosok mellett tehetséges fiatalok alkossák a keretet. Így nagy öröm számunkra, hogy csatlakozik csapatunkhoz a 17 éves tehetséges magyar korosztályos válogatott irányító-átlövő, Fazekas Máté, valamint a 23 éves lengyel átlövő Patryk Pieczonka. A játékosok fiatal koruk ellenére már bizonyítottak a legmagasabb osztályokban. Bízom abban, hogy lendületükkel és mentalitásukkal nagy segítségére lesznek csapatunknak és remekül kiegészítik egymást a klub jelenlegi fiataljaival. Örülök, hogy bennünket választottak, és a nyáron csatlakoznak a klubhoz” – nyilatkozta Uhlig Rita, a Győri ETO UNI FKC Kft. ügyvezetője.

 

„Nagyon szép és fontos tíz évet töltöttem el Veszprémben, ahol sokat köszönhetek edzőimnek és játékostársaimnak. Édesapám (Fazekas Nándor soksoros válogatott kapus – a szerk.) mondta el nekem, hogy megkeresett a győri csapat. Sokat beszélgettünk róla, hogy jót tenne a fejlődésem szempontjából a klubváltás. Az ETO olyan terveket vázolt fel számomra, amelyről tudtam, hogy szeretnék részese lenni. Nagyon várom már a találkozást az új csapattársakkal, a szakmai stábbal és természetesen a szurkolókkal is” – mondta Fazekas Máté.

 

„Nagyon örülök, hogy csatlakozhatok a győri csapathoz. Úgy látom, a folyamatos fejlődésre koncentrál az ETO, ezt mutatták a tárgyalások is. Örülök, hogy nyártól ennek a csapatnak a tagja lehetek, és remélem, tudásommal hozzájárulhatok a jó eredményekhez. Nagyon várom, hogy végre találkozzak az új csapattársaimmal és majd a csarnokban a szurkolókkal” – nyilatkozta Patryk Pieczonka, aki jelenleg a Gdansk játékosa.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában