Férfi kézilabda

2024.05.14. 10:59

Két fiatal játékos érkezését jelentette be a Győri ETO-UNI FKC

A Győri ETO-UNI FKC két fiatal, de az NB I-ben jártas balszélsőt igazol a következő szezonra: Laurinyecz Balázs és Hári Levente csatlakozik a csapathoz.

Kisalföld.hu

Hári Levente és Laurinyecz Balázs az ETO-ban folytatja pályafutását.

„A következő szezonra olyan csapat kialakítása a cél, amely a bennmaradás mellett stabil tagja lesz a férfi NB I-nek. Örömmel jelentem be, hogy csatlakozik a Győri ETO-UNI FKC együtteséhez Dabasról Laurinyecz Balázs és a Fejér B.Á.L. Veszprém együttesétől Hári Levente. A két balszélső játékos fiatal koruk ellenére több évnyi tapasztalattal rendelkeznek a legmagasabb osztályban. Bízom abban, hogy lendületükkel és mentalitásukkal nagy segítségére lesznek csapatunknak. Örülök, hogy bennünket választottak, és a nyáron csatlakoznak a klubhoz, de addig is sok sikert kívánok nekik jelenlegi klubjukban” – nyilatkozta Uhlig Rita, a Győri ETO-UNI FKC Kft. ügyvezetője.

„Nyolc szuper évet töltöttem Dabason, ennyi idő után nem volt könnyű meghozni a döntést. De úgy éreztem kell a változás és egy másik motiváció. Győr pont egy ilyen hely. A klubvezetés felvázolt terveivel és stratégiájával az első percektől tudtam azonosulni, ami még inkább hozzásegített a döntésemhez. Várom már a munkát az ETO-ban, de még a jelenlegi klubomban is komoly célokért küzdünk, hiszen a hétvégén a Magyar Kupa négyes döntőjében lépünk pályára” – mondta Laurinyecz Balázs.

„Nagyon örültem annak, mikor megkeresett az ETO. Remek, jövőbe mutató dolgokat vázoltak fel. Jó projekt épül ebben a nagy múltra visszatekintő klubban, amihez teljes mértékben tudok azonosulni. Várom már a győri munkát és azt, hogy megismerkedjek új csapattársaimmal, a stábbal és a szurkolókkal” – nyilatkozta Hári Levente.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában