Szabadidő

2024.03.14. 14:34

Telt házas volt a Szépkorúak Szerdája Sopronban

Páder Vilmos

Fotó: Tóth Zsombor

A Magyar Szabadidősport Szövetség a soproni városi szabadidősport szövetséggel karöltve Szépkorúak Szerdája című sportrendezvényt tartott a soproni Novomatic Arénában. 

Az idősebb korosztály minden korcsoportban aktív volt, telt házas volt a program, amelyet Farkas Ciprián polgármester nyitott meg. Elismerően nyilatkozott a szervezésről, a résztvevők hozzáállásáról. A több mint négyszáz 65 év feletti mozogni vágyó több sportágban indult és egészségügyi szűréseken is vett résztek. Azok, akik minimum 20 foglalkozást kipróbáltak, ajándékot kaptak. A testmozgás végén csupa derűs, elégedett szépkorú nyilvánította ki elismerését a szervezők felé, jelezvén a színvonalas rendezvénynek legyen még folytatása. A nap végén a részvevők között díjakat sorsoltak ki, amiket Czene Attila olimpiai bajnok, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke adott át. 

Czene Attila: „Sopron az országos szövetség elismert partnere, mindig mindenben számíthatunk rájuk. A mostani rendezvényt is kitűnően megszervezték, egyik bizonyítéka a nagy létszámú mezőny. Szeretnénk a jövőben továbblépni, a szépkorúak mozgáslehetőségét növelni és minden megyére kiterjeszteni. Ehhez a forrásokat kutatjuk, szervezzük. Reméljük, több alkalommal és több helyen tudunk örömet szerezni, egészséges programokkal javítani a hálás sportolni vágyók hangulatát."

 

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában