Női kézilabda

2024.03.16. 18:15

Sikerrel vette az első akadályt a Győri Audi ETO KC az edzőváltás után

Szorosabb első félidő után a másodikban kinyílt az olló, az edzőváltáson átesett győri csapat magabiztosan verte a Budaörsöt.

Kisalföld.hu

Audi-ETO–Budaörs 36–21 (16–11)

Győr, Audi-aréna, NB I-es női mérkőzés, 1479 néző. V.: Felhő, Öcsi.

Audi-ETO: SOLBERG 1 – Hovden, Gros 4/2, Oftedal 2, BLOHM 4, Kristiansen 2, FODOR 6. Cs.: DUIJNDAM 1 (kapus), Haugsted, Brattset Dale 3/1, Szöllősi-Schatzl 5, Farkas J. 3, Varga D. 1, De Paula 2, Nze Minko, Broch 2. Megbízott edző: Kun Attila.

Budaörs: Mistina – Szabó-Májer, Gergely-Zsigmond 2, Hudák 1, Gorliska 1, DEBRECZENI-KLIVINYI 4/1, Tóth M. 2. Cs.: Vártok R. (kapus), SCHNEIDER 6/4, Szabó A. 1, Szövérdffy-Szabadfi 1, Kiss M., Wutschi 3. Edző: Buday Dániel.

Hétméteresek: 6/3, ill. 5/5. Kiállítások: 2, ill. 2 perc.

 

A megbízott edző irányította győri csapat jól kezdett, hamar kialakította a párgólos különbséget. A félidő felénél gyakorlatilag sort cserélt Kun Attila, a játék képe nem is változott. A második félidő is ugyanilyen mederben telt, az „első sor” kezdte növelni az előnyt, melyet a második tett teljessé. Az Audi-ETO lélektani szempontból fontos két pontot szerzett, de látható, hogy van még miben fejlődnie.

Nyilatkozatok

Kun Attila: – Nehéz ilyenkor átvenni egy csapatot. Szerdától dolgozom a lányokkal, három edzéssel és két videóval tudtunk készülni. Összerakni a csapatot, és az elveszett kupadöntő után felállítani a csapatot kemény feladat volt. Egyenlően próbáltam elosztani a terheket. Az első félidőben még kicsit remegtek a kezek, a másodikra viszont levetkőzték ezt az idegességet.

Fodor Csenge: – Nagyon magunk alatt voltunk, jött az edzőváltás, de Kun Attila segítőkészen állt hozzá, mi is mögé álltunk. Egy új folyamat kezdődött, a görcsösséget kell levetkőzni, kezd mindenki fellélegezni. Edzőnk jól rotálta a csapatát, mindenki arcán örömöt lehetett látni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában