Női kézilabda

2024.03.16. 07:20

NB I – Megbízott edzővel készül a Győri Audi ETO KC a bajnoki folytatásra – videó

Kun Attila megbízott vezetőedző irányításával készül fel a Budaörs elleni hazai összecsapásra a Győri Audi ETO KC csapata. A zöld-fehérek célja egyértelműen a két bajnoki pont itthon tartása a szombaton 16 órakor kezdődő találkozón.

Kisalföld.hu

Sandra Tofték számára kötelező a győzelem.

Fotó: gyorietokc.hu

A Magyar Kupa döntője és az edzőváltást követően nincs egyszerű dolga Kun Attilának, aki ideiglenes jelleggel vette át a menesztett Ulrik Kirkelytől a vezetőedzői posztot.

 

„Nyilvánvalóan nem célunk és nem is lehet pár nap alatt megváltani a világot. Azon dolgoztunk a héten kollégáimmal közösen, hogy a lányok minél inkább koncentráltak legyenek és abban, hogy higgyenek magukban. Hasznos edzésekkel készültünk fel a Budaörs ellen, és győzni akarunk hazai pályán. A csapat nagyon profin állt a feladatokhoz, bízom benne, hogy ez a pályán is meglátszik majd a teljesítményükön” – nyilatkozta Kun Attila megbízott vezetőedző.

A Budaörs jelenleg hatodik helyen áll a tabellán. Ősszel, 2023. október 25-én Budaörsön 37–18-as győzelmet arattak a zöld-fehérek, azon a találkozón Veronica Kristiansen volt a legeredményesebb győri gólszerző 7 találattal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában