Nagyon érett ez a döntés

2024.03.13. 12:40

Már nem Ulrik Kirkely az Audi-ETO vezetőedzője - A dán szakember és segítője távozik Győrből

Azonnali hatállyal megszüntette Ulrik Kirkely vezetőedző és Kristian Danielsen másodedző munkaviszonyát a Győri Audi ETO KC vezetése. A két dán szakember helyett ideiglenes szakvezetőt neveztek ki a csapat élére.

Kisalföld.hu

Ulrik Kirkely egy szezont sem töltött az Audi-ETO kispadján. Fotó: Kisalföld-archívum

Szerda, 12.33 - Tárgyalnak az új mesterről

Már nem Ulrik Kirkely a Győri Audi ETO KC vezetőedzője. A dán trénerrel és segítőjével Kristian Danielsennel a csapat közelmúltban elért negatív eredményei miatt azonnali hatállyal szerződést bontott a klub.

Az új vezetőedző kilétéről megkezdődtek a tárgyalások. A végleges döntés megszületéséig a csapat vezetését ideiglenesen megbízott vezetőedzőként az EHF mesteredzői diplomával rendelkező Kun Attila, a Győri Audi ETO Akadémia szakmai igazgatója veszi át. Irányításával készül fel a keret a 2024. március 16-i, Győri Audi ETO KC – Moyra Budaörs bajnoki mérkőzésre - közölte az Audi-ETO hivatalos honlapján.

Kedden szavazást indítottunk oldalunkon arról, hogy a dán edzővel folytassa-e szereplését a győri zöld-fehér csapat a BL-negyeddöntőben. A Magyar Kupa elvesztett fináléja után pedig ezt az elemzést írtuk a kialakult helyzetről.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában