Foci

2024.03.31. 20:22

Labdarúgó NB III - Mindent egy lapra tett fel a Sopron

Kisalföld.hu

Caola SC Sopron-Budaörs 2-1 (1-0)

Sopron, 800 néző. V.: Szalai.
SC Sopron: Acsádi - Auer, Bokor, Fendrik, Balogh, Reseterits - Kocsis Á., Szabados, Weisz (Baumgartner, 88.), Sipőcz (Ignácz, 79.), - Szabó T. (Maka, 86.). Vezetőedző: Bücs Zsolt.
Budaörs: Schrenck - Budai, Petneházi (Horváth E., 77.), Tányéros (Murai, 46.), Fényes, - Fekete (Szamosi, 58.), Birtalan, Sajbán, Szécsi (Erdey, 72.), - Váradi, Gula (Balajti, 58.). Vezetőedző: ifj. Bognár György.
Gsz.: Sipőcz, 30., Bokor, 92., ill. Murai, 88.

Magas színvonalú harcos, küzdelmes mérkőzést láthatott a szép számú szurkolótábor. A hazaiak már a 4. percben vezetést szerezhettek volna, de a nagy ziccer kimaradt. 
30. p.: Kapu kirúgásból Sipőcz elé került a labda, végigfutott a pályán, kicselezett minden védőt és elegánsan lőtt a hálóba. 1-0.
88. p.: Hazai kapu előtt kavarodásból Murai egyenlített. 1-1.
A hazaiak mindent egy lapra tettek fel és akarásukat siker koronázta.
92. p.: Kocsis Ármin futott el a jobb szélen, Bokor elé lőtt, a kiváló védő kapásból parádés, védhetetlen gólt lőtt. 2-1.

Összességében a győzelmet jobban akaró hazaiak megérdemelten győztek a jó játékerőt képviselő Budaörs ellen. A mérkőzés legjobbja a hibátlanul működő játékvezető volt.
Bücs Zsolt: - Magas színvonalú mérkőzést játszottunk a nagy szél ellenére. Extra góllal tudtunk fordítani, le a kalapom a csapatom előtt. Megérdemelten nyertünk. Bizakodó vagyok, hogy a csapat és a szurkolók most egymásra találtak.
Páder Vilmos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában