Férfi kézilabda

2024.02.04. 15:55

NB I/B – Küzdelmes meccsen szerzett két pontot az éllovas Győri ETO-UNI FKC

A szünetben még döntetlen volt az állás, a végén azonban a győri férfi kézilabdacsapat örülhetett.

Kisalföld.hu

A fehér mezes győri csapat végül ellenfele fölé nőtt.

Fotó: Váradi László

Ózd–Győri ETO-UNI FKC 29–33 (16–16)

Ózd, NB I/B-s férfimérkőzés, 300 néző. V.: Szedmák, dr. Tóth.

Győri ETO-UNI FKC: Pásztor – SZABADOS 4, LANG 5, Mátés 4, ÁSVÁNYI 5, Gerdán, KURUCZ 6. Cs.: VARGA I. (kapus), Koncz, Kathi 2, Sövegjártó, Paár, Takács B. 3, Radvánszki 1, Bali, Szabó Á. 3. Edző: Bencze József.

Jól kezdett a tabella első helyezettje, a 5. percben 4–1 volt a vendégek javára. A 15. percben is még 9–5-re a győriek vezettek, de az első játékrész második felében több hibát is vétettek mind védekezésben, mind támadásban, a hazai csapat pedig a szünetig ledolgozta hátrányát. A második félidőben megint elléptek a vendégek, állandósult a 2–3 gólos győri előny. hajrá sok izgalmat tartogatott. Az 56. percben Kurucz góljával eldőlt a mérkőzés, innen már kézben tartotta a mérkőzést az ETO-UNI FKC.

Bencze József: – Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült négy-öt gólos vezetést szereznünk, azonban saját hibánkkal visszahoztuk az ellenfelet a mérkőzésbe, amit nagyon szépen ki is használtak a hazaiak. A védekezésünk nem volt olyan feszes, mint amit szerettünk volna látni, a szünetben viszont rendeztük a sorokat, és a második félidőben végig vezetve nyertük meg a mérkőzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában