kisalfold.hu podcast

2024.02.06. 07:25

A Győri AC tornásza, Mészáros Krisztofer szerint az olimpiai döntőben bármi előfordulhat

Mészáros Krisztofer, a Győri AC tornásza és edzője, Szűcs Róbert volt a Kisaföld Podcast vendége.

Kisalföld.hu

A párizsi olimpiára kvótával rendelkező sportoló amellett, hogy felelevenítette pályafutása kezdetét, többek között azt, hogyan és miért választotta sportágának a tornát, és természetesen Mészáros Krisztofer az ötkarikás játékokról is beszélt.

Mészáros Krisztofer
Szűcs Róbert és Mészáros Krisztofer beszélt a fiatal sportoló pályafutásáról és olimpiai várakozásairól.

„Jó lett volna, ha a csapattal megszerezzük a kvótát, de ennek esélye gyakorlatilag az első szer után elszállt. Utána arra mentem rá, hogy egyénileg kvalifikáljam magamat. Óriási öröm, hogy ez sikerült. Természetesen életem legnagyobb versenye előtt állok, és bár talán soknak tűnik ez a majdnem fél év, ami a rajtig hátravan, de másik oldalról meg nagyon rövid az idő. Biztosan pillanatok alatt azon kapom magam, hogy Párizsban a tornaszerekhez szólítanak. Hogy milyen eredménnyel lennék elégedett? Jó lenne bejutni egy döntőbe, ott pedig már bármi előfordulhat. Meglátjuk, a legfontosabb, hogy a sérülések elkerüljenek” – mondta a győri tornász.

Hallgassa meg a beszélgetést!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában