Női kézilabda

2024.02.05. 17:12

Eldőlt, hova igazol nyáron Szöllősi-Schatzl Nadine, a Győri Audi ETO KC játékosa

Szöllősi-Schatzl Nadine válogatott kézilabdázó a Moyra Budaörsnél folytatja pályafutását.

Kisalföld.hu

A 30 esztendős Szöllősi-Schatzl Nadine hétfőn az M4 Sport Kézilabda magazin című műsorában jelentette be, hogy két évre aláírt a tabella ötödik helyén álló együtteshez. A magyar válogatott balszélső elmondta, nyáron lejár a szerződése a Győri Audi ETO KC-nál és "az élet úgy hozta", hogy váltania kell.

Szöllősi-Schatzl Nadine a nyártól a Budaörsben folytatja pályafutását.
Fotó: budaorshandball.hu

"Közel tíz év Bajnokok Ligája-tapasztalattal a hátam mögött izgatottan várom ezt az új fejezetet. Fiatalos, lendületes, ambiciózus együttest kerestem, ahol új lendületet hozhatok a játékommal. Kívülről mindig is szimpatikus volt a budaörsi építkezés" – emelte ki a játékos. Hozzátette, hogy mások lesznek a céljai, de továbbra is a maximumot várja el magától, valamint szeretné "átragasztani" mentalitását és akaraterejét csapattársaira is.

Szöllősi-Schatzl ötszörös magyar bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes, Bajnokok Ligája ezüst- és bronzérmes, valamint a 2016-os Európa-bajnokság óta a magyar válogatott oszlopos tagja, 2019-ben az év kézilabdázójának választották.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában