Labdarúgás

2024.01.27. 15:35

Foci NB II - Az ETO a második edzőmeccsét behúzta a bécsi csapat ellen - videó, fotók

A szombat délutáni mérkőzésen a zöld-fehér csapat az osztrák másodosztályú First Vienna gárdáját fogadta az ETO Stadionban, ahol jó játékkal győzelmet aratott a győri gárda.

Kisalföld.hu

A legjobbjaival felálló ETO jó játékkal nyert a másodosztályú bécsi gárda ellen. Fotó: Rákóczy Ádám

Tudósítás

ETO FC Győr – First Vienna 2-1 (1-0)

Győr, ETO Stadion. 

ETO FC Győr: Ruisz – Vera, Szépe, Boldor, Vianna, Anton, Vingler, Skvarka (Hanzli 75’), Bumba, Diarra, Lukic. Vezetőedző: Antonio Munoz.

First Vienna: Giuliani – Steiner, Mouschein, Luxbacher, Peham, Ochs, Bumbie, Omerovic, Krenzhuber, Bischof, Bauer. Cserék: Ecker, Sanogo, Tanzmayr, Kitenge, Wusch, Boateng, Abazovic, Stratznig, Hushovic.

Gsz.: Lukic (12’), Diarra (54’) ill. Kitenge (80’).

A 3. percben Lukic került ziccerbe, ám a vendégek kapusa védeni tudott. A 12. percben gyönyörű játék végén Lukic elé került a labda a kapu előterében, a támadó ekkor már nem hibázott, a jobb alsóba lőtt. 1-0.

A 35. percben Anton ment veszélyesen középre, a kapus szögletre mentett. Mindjárt a második játékrész legelején Bischof futott el a jobboldalon, rávezette Ruiszra, ám a kapu mellé lőtt.

Az 54. percben Vingler kapott remek indítást Bumbától, próbálkozásánál még menteni tudott az osztrák hálóőr, majd az érkező Diarra elé gurított, aki okosan emelt a hálóba tizenhat méterről. 2-0.

Tíz perccel a vége előtt Kitenge vállalkozott lövésre, távolról kilőtte a bal alsót. 2-1.

Két perccel később Boateng csapott le egy rosszul haza fejelt labdára, lövését Ruisz védte. A hajrában már nem adódott több lehetőség egyik csapat előtt sem, megérdemelt győzelmet arattak a győri zöld-fehérek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában