Labdarúgás

2024.01.27. 13:44

Foci NB II - Az első főpróba a bajnoki rajt előtt nem sikerült az ETO-nak - fotók

A felkészülési időszak lezárásaként két mérkőzést is játszanak a győri zöld-fehérek. Első felvonásként a szlovák másodosztályú Petrzalka együttesével találkozott az ETO FC Győr, ahol a végeredmény már az első félidőben kialakult, 3-1-es vendég győzelem született.

Kisalföld.hu

Az ETO játékosai küzdelmes edzőmeccset vívtak a szlovák másodosztályú csapattal. Fotó: Rákóczy Ádám

Tudósítás

ETO FC Győr - FC Petržalka 1-3 (1-3)

Győr, ETO Park.

ETO FC Győr: Gyurákovics – Tóth R., Kiss M., Szujó, Csontos, Tudor, Riquelme, Lacza, Kröhn, Hamed, Huszár. Cserék: Herczeg, Mitring, Csáki Bánáti. Vezetőedző: Antonio Munoz.

FC Petržalka: Halouska – Orsula, Kelembet, Konan, Surnovsky, Nagy P., Kachnic, Begala, Bordac, Danek, Harba. Cserék: Sokol, Hecko, Minka, Halo, Urgela, Babovic, Sliacky. Vezetőedző: Michal Kuruc.

Gsz.: Kiss M. (34’) ill. Danek (7’), Kachnic (10’), Nagy P. (44’).

Mindjárt a 2. percben közel jártunk a gólhoz, Kröhn visszagurítására Tudor érkezett, távoli lövése a felső lécen csattant. A 7. percben Danek lépett ki a baloladlon, rávezette Gyurákovicsra, majd kapusunk mellett a hálóba gurított 0-1. Három perccel később megduplázták előnyüket a vendégek. Egy lepattanó labdát Kachnic tekert távolról szépen a hosszú felsőbe 0-2. A 34. percben jött a szépítés! Kiss M. jó harminc méterről hatalmas gólt lőtt a jobb felsőbe 1-2.

A félidő vége előtt egy kezezés után büntetőből újabb gólt szerzett a szlovák gárda. Nagy P. higgadtan gurított a jobb alsóba 1-3. Jól kezdtük a második játékrészt, amiben jóval többet veszélyeztettünk ellenfelünknél. Az 52. percben Kröhn húszméteres lövése a jobb kapufát találta telibe. Negyedórával később Huszár hozta nagy helyzetbe Laczát, ziccerénél lábbal védett nagyot a vendég kapus. A 76. percben Huszár lövésére ért le Halouska. Az eredmény már nem változott, 3-1-es szlovák győzelem született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában