Cselgáncs

2024.01.19. 14:07

Éremeső a mosonmagyaróvári Kodomónál

Mészely Réka

Az elmúlt fél évben a Kodomo Sportklub judokái 5 ország 7 versenyén jártak. Csillogó érmekkel értek haza a Zeltwegben, Ostravában, Léván, Belgrádban, Besztercebányán, Zágrábban és Galántán szervezett megmérettetésekről.

Tukovits Zalán öt arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel zárta az évet, Liszkai Mira egy arannyal és két ezüst éremmel büszkélkedhet. Balogh Maxim három aranyat és egy ezüstöt érdemelt ki, Bertalan Bánk négy ezüstöt és két bronzot. Trestyén Márk nyakában egy arany és egy bronz csillogott, Puter Botond öt arany- és két ezüst érem tulajdonosa. Polz Réka egy arany és egy bronz mellett két ezüstöt szerzett. Németh Levente három bronzérem, Polz Emese két ezüstérem, Karisztl Brendon egy arany és két bronz tulajdonosa lett. Bóna Szabolcs egy aranyat vihetett haza, Németh Olivér két bronzot, Sáling Márk egy bronzot, Molnár Levente pedig egy ezüstöt. 

A Mórahalmon megrendezett diák országos bajnokságon Szabó Lorin 2. helyezést ért el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában