Ez sima volt

2024.01.13. 17:21

Az ETO futballcsapata három góllal győzött, de tízet is rúghatott volna

Magabiztosan győzte le ellenfelét az élvonalba igyekvő ETO FC a csapat idei első felkészülési találkozóján.

Fotó: etofc.hu

ETO FC Győr–STK Samorín (szlovák II. o.) 3–0 (0–0)
Dunaszerdahely, MOL Akadémia, felkészülési mérkőzés.
ETO FCr: Ruisz (Gyurákovics, 46.) – Tóth R. (Vera, 46.), Kovács M. (Szujó, 46.), Boldor (Szépe, 46.), Csontos (Vianna, 46.) – Anton (Kiss M., 46.), Vingler (Riquelme, 46.) – Skvarka (Diarra, 46.), Bumba (Hamed, 46.), Kröhn (Csóka, 46.) – Huszár (Lukic, 46.). Vezetőedző: Antonio Munoz.
Gsz.: Hamed (61.), Diarra (63.), Szépe (67.).
61. p: A frissen igazolt Lukic találta el a kapufát, a kipattanó Hamed elé került, aki a hálóba gurított. 1–0.
63. p: Lukic labdaszerzését követően Hamed indította precízen Diarrát, aki magabiztosan értékesítette az egy az egy elleni szituációt. 2–0.
67. p: Győri szögletnél Diarra középre tett labdáját Szépe juttatta a hálóba. 3–0.
Idei első mérkőzésén az ETO a szlovák másodosztályú Somorja ellen lépett pályára, s azonnal átvette a játék irányítását, sok helyzetet dolgozott ki, ám az első félidőben még nem sikerült a kapuba találnia. Szünet után aztán már az eredményben is meglátszott  a két együttes közötti különbség, az ETO a vártnak megfelelő, magabiztos győzelmet aratott.
Antonio Munoz: – Sikerült jól zárnunk a felkészülés első hetét. A mérkőzésen nem az eredmény volt a legfontosabb, azonban örülök a sikernek és annak, hogy nem kaptunk gólt. Fontos volt, hogy a találkozón sok lehetőséget ki tudtunk alakítani, valamint sikerült megvalósítani azt, amit gyakoroltunk. Minden játékos megkapta a megfelelő fizikai terhelést, mostantól pedig folytatjuk a felkészülésünket a tavaszi folytatásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában