Labdarúgás

2023.11.12. 16:12

NB II foci - A végjátékban veszített két pontot a Mosonmagyaróvár

A félidőben még a Mosonmagyaróvár vezetett.

Kisalföld.hu

Budafok–Credobus Mosonmagyaróvár 2-2 (0-2)
Promontor u., 300 néző. V.: Zimmermann.

Budafok: Gundel-Takács – Lorentz, Horgosi, Fótyik (Kalmár a szünetben) – Szerető, Oláh B., Németh  M. (Nándori, a szünetben), Kovács D., Horváth O. (Kocsis B., 72.) – Vasvári (Merényi, 80.), Elek B. Vezetőedző: Erős Gábor.
Mosonmagyaróvár: Slatka – Simita, Czingráber, Papp Sz. (Deákovits, a szünetben), Horváth K. – Vukaszovics, Tullner (Végső, szünetben) – Szabó B. (Korbély, 88.), Illés D. (Gáncs, 75.), Németh D. (Papp Sz., 86.) – Takács T.. Vezetőedző: Király József.
Gsz.: Kovács D. (52., 11-esből), Nándori (90+4.), ill. Németh D. (8.), Szabó B. (28.).
Kiállítva: Oláh (35.), ill. Deákovits (83.).

10. perc.: Németh került kihagyhatatlan ziccerbe. A támadó higgadtan a kapu bal alsó sarkába gurította a labdát. 0-1.
28. perc: Takácsot ugratták ki, kikerülte a kapust, viszont a becsúszó védőbe lőtte a labdát 2 méterről. A kipattanó labdára Szabó csapott le, aki közvetlen közelről, ballal tüzelt az üres kapuba. 0-2.
52. perc: Eleket lökték fel a tizenhatoson belül, büntető. Kovács állt a labda mögé, higgadtan gurított a bal alsó sarokba. 1-2.
69. perc: Németh állt egy közeli szabadrúgás mögé. A lövése a bal kapufán csattant, majd a gólvonalon végiggurulva elhagyta a játékteret.
90+4. perc: Nándori érkezett a szögletre, és 3 méterről bekotorta a labdát a kapu közepébe. 2-2.

Erős Gábor: - Az utolsó pillanatban sikerült egyenlíteni, ez pedig erőt adhat.
Király József: - Nagyon bosszús vagyok, mert egy megnyertnek tűnő mérkőzést engedtünk ki a kezünkből. Jól játszottunk, motiváltabbak voltunk ellenfelüknél, de egyéni fegyelmezetlenség miatt nem tudtuk teljes csapattal befejezni a találkozót. A Budafok egyenlítése után véget ért a mérkőzés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában