Női labdarúgás

2023.10.16. 20:32

Hat ETO-játékos a magyar válogatott NL-keretében

Kihirdette az északírek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő keretét Margret Kratz, a magyar női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az ETO-ból hat játékos tagja a keretnek.

Kisalföld.hu

A német szakember által megnevezett névsorban ezúttal nincs ott a volt győri Németh Loretta, valamint Siber Glória, Csányi Diána és az ETO-s Öreg Cintia sem, akik kerettagok voltak a nemzeti csapat első két, albánok és írek elleni mérkőzésén.

Helyettük ezúttal Zágor Bernadett, Pusztai Sára, valamint Csiszár Henrietta kapott meghívót, és ott van az a Németh Diána is, aki az albánok ellen megsérült, így a második NL-mérkőzésen már nem tudott pályára lépni.

Az egy-egy döntetlennel és vereséggel álló magyarok jövő pénteken 18.15 órakor a gyirmóti Alcufer Stadionban fogadják az északíreket.

Csiszárék szeptemberben előbb 1–1-es döntetlent játszottak az albánok otthonában, majd hazai pályán 4–0-ra kikaptak Írországtól a Nemzetek Ligája B divíziójában.

A MAGYAR NŐI VÁLOGATOTT KERETE

Kapusok: Pongrácz Ágnes (Puskás Akadémia FC), Szőcs Réka (Budaörs SC), Terestyényi Anna (Fehérvár FC)
Védők: Kovács Laura (ETO FC Győr), Nagy Fanni (ETO FC Győr), Németh Diána (FTC-Telekom), Németh Hanna (SV Werder Bremen), Palakovics Laura (Puskás Akadémia FC), Savanya Csilla (ETO FC Győr), Turányi Lilla (FC Bayer 04 Leverkusen), Vida Boglárka (ETO FC Győr)
Középpályások: Csiszár Henrietta (FC Internazionale Milano), Fenyvesi Evelin (FTC-Telekom), Nagy Virág (U.S. Sassuolo), Papp Luca (FTC-Telekom), Süle Dóra (ETO FC Győr), Szabó Viktória (FTC-Telekom), Vachter Fanni (ETO FC Győr), Zeller Dóra (1. FC Köln)
Támadók: Kaján Zsanett (AFC Fiorentina), Pápai Emőke (Grasshopper Club Zürich), Pusztai Sára (FTC-Telekom), Zágor Bernadett (MTK Budapest)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában