Kosárlabda NB I

2023.05.08. 19:05

Rájátszás – Újra előnybe kerülne a Sopron KC férficsapata – videóval

Sopronból követte csapata múlt szombati, debreceni mérkőzését Kosztasz Flevarakisz, az SKC férficsapatának betegeskedő görög szakvezetője. Reméli, az 5–8. helyért kiírt, 1–1-re álló párharc harmadik találkozóján, amely ma 18 órakor kezdődik a Novomatic-arénában, már elfoglalhatja helyét a kispadon.

kisalfold.hu

Sitku Mártonék hazai pályán újabb győzelemre készülnek.

Fotó: Wölfinger Béla

Mint azt a görög szakember elmondta: a debreceni mérkőzésen a végére elfáradtak játékosai, ez volt a gond, a 10-es rotációt használó DEAC a hajrát jobban bírta.

A Flevarakisz helyett Debrecenben meccselő segítője, Bors Miklós pedig csupán nyolc játékost dobhatott harcba, mivel a közelmúltban három kezdő játékos, Jones, Valerio-Bodon és Durham is távozott.

Utóbbi játékosnak lejárt a szerződése. Tekintettel arra, hogy a középjátékos az utóbbi mérkőzéseken már nem teljesen egészségesen vállalta a játékot, a soproni klub a centerrel egyetértésben úgy döntött: a szezon hátralévő részére nem is hosszabbítja meg a szerződését. Juwan Durham már DEAC elleni idegenbeli mérkőzésen sem lépett pályára.

Flevarakisz amellett, hogy lassan javuló egészségi állapotával ma várhaóan visszaülhet a csapat kispadjára, abban is bízik, hogy azért már bővebb rotációval, több bevethető játékossal lép majd pályára együttese.

Kiemelte: ahhoz, hogy meg tudja nyerni a csapat a mérkőzést, ezúttal is mindenkitől – legyen rutinos vagy fiatal játékos, idegenlégiós vagy magyar kosaras – a tőle telhető legjobb teljesítményre lesz szükség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában