Női kézilabda

2023.04.30. 10:49

Az Odense játékosa, Dione Housheer az Audi-ETO-ba tart?

Miközben az Audi-ETO női kézilabdacsapata a dán Odensével küzd a Bajnokok Ligájában a négyes döntőbe jutásért, információink szerint a háttérben a győriek vezetősége azon dolgozik, hogy a rivális holland válogatottját, Dione Housheert magukhoz csábítsák. Úgy tudjuk, közel a megállapodás, hogy 2024-ben már zöld-fehérben szerepeljen a játékos.

kisalfold.hu

A hírek szerint Housheer az odensei mezt győrire cseréli 2024-ben.

Fotó: Audi-ETO

Az Audi-ETO nagy küzdelemben kétgólos győzelmet aratott a dán Odense otthonában a BL-negyeddöntő első felvonásán, így nagy lépést tett a budapesti négyes döntőbe jutás fel. A visszavágót május 6-án rendezik a győri Audi-arénában.

Úgy tudjuk, nemcsak a csapat, hanem a vezetőség is fontos "meccset" vív a dánokkal, pontosabban a rivális egyik legjobbjával, a holland válogatott balkezes lövőjével, Dione Housheerrel. Információink szerint 2024-ben már Győrben szerepel Housheer. Erről írt a dániasport.hu Facebook oldala, idézve a dán TV3 csatornát, mely egyébként Ulrik Kirkelyt is megkérdezte erről, de a nyártól Győrben dolgozó szakember nem erősítette meg ezt a hírt.

Ettől függetlenül több tényező is amellett szól, hogy a holland érkezik a zöld-fehérekhez, hiszen a dél-koreai Rju Un Hi és a szlovén Ana Gros szerződése is lejár a következő szezon végén, emellett Endrődi Péter, a győri klub ügyvezetője is többször elmondta: a tervek szerint még idén tavasszal jelentenek be olyan játékost, aki 2024-ben csatlakozik a győriekhez. Housheer pedig már régebb óta a győri klub kívánságlistáján szerepel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában