Bajnoki meccsek

2022.04.30. 07:49

NB III foci - Sima hatos lett a vége: Mosonmagyaróvár-ETO Akadémia 6-0 - fotók - Kikapott a Sopron

Az NB III Nyugati csoport 33. fordulójában az éllovas Mosonmagyaróvár otthonában lépett pályára az ETO akadémistái.

kisalfold.hu

NB III, Nyugati csoport
Gyirmót II–Kelen SC 0–0
Gárdony–SC Sopron 5–0
Érd–Kaposvár 0–2
ZTE II–Pápai Perutz 1–0
Fehérvár II–BVSC-Zugló 2–0
Veszprém–Andráshida 6–0
Puskás Akadémia II–Tatabánya 1–0
Komárom–Nagykanizsa 1–1

Credobus Mosonmagyaróvár–ETO Akadémia  6-0 (4-0)

Mosonmagyaróvár, MTE 1904 Sporttelep. V.: Muhari (Vörös, Imrő).

MTE: Heinrich – Simita, Debreceni, Boros (Szegő 61’), Horváth K. (D’Urso 46’), Tóth L. (Tóth M. 57’), Illés, Szalka D. (Nagy Z. 57’), Czingráber, Deák, Végh (Nagy K. 46’). Vezetőedző: Varga László.

ETO Akadémia: Pálfi – Szabados (Deákovits 63’), Tullner, Vidnyánszky Á., Tamás K., Szabó T., Tóth R. (Karvaj 77’), Szalka M. (Hanzli 46’), Vidnyánszky M. (Múcska 63’), Farkas B., Erdei. Vezetőedző: Király József.

Gsz.: Illés (2’, 12’), Czingráber (4’), Tullner ög. (44’) Boros (59’), Szegő (92’)

Varga László: - A korai gólok megadták a mérkőzés alaphangját. Helyenként látványosan játszva, szép gólokat szerezve tudtuk legyőzni a fiatal ETO-t. Ellenfelünk a második félidőre feljavult, de örülök, hogy így is növelni tudtuk a góljaink számát.

Király József: - A saját bőrünkön érezhettük ma, hogy milyen egy NB III-as élcsapat ellen játszani. Ellenfelünk gyakorlatilag húsz perc alatt lerendezte a mérkőzést. Minden csapat életében vannak rossz napok, nekünk ez a mai volt ilyen. Ettől függetlenül sportemberek vagyunk, szerencsére szerdán újra bajnoki meccset játszhatunk, ahol tudunk javítani.

Előzetes - Credobus Mosonmagyaróvár–ETO Akadémia 
Mosonmagyaróvár, ma, 11 óra. V.: Muhari. 

A kiváló formában lévő és listavezető Lajta-partiak a táblázaton negyedik ETO Akadémiát fogadják a Wittmann parkban. 

„Fiatal, lendületes csapattal találkozunk, amely már bizonyított ebben az osztályban is. Ezzel együtt nem lehet más célunk, itthon szeretnénk tartani a három pontot. Jól sikerült felkészülés után várjuk a mérkőzést” – mondta Varga László, az óváriak fiatal szakvezetője. 

„Az osztály egyik legerősebb, a csoportból kiemelkedő, bajnok- esélyes csapatával játszunk. Bízom benne, fiataljaink felnőnek ehhez a szép feladathoz. A meccs számunkra jó erőfelmérő lesz” – fogalmazott Király József, az ETO edzője. 
 

Gyirmót II–Kelen SC 
Gyirmót, vasárnap 11 óra. V.: Iványi 

A legutóbb négy találatig jutó, magabiztos győzelmet arató kék-sárgák a kiesés ellen harcoló Kelen SC-vel találkoznak. 
 

Gárdony–SC Sopron 
Agárd, vasárnap, 17 óra. V.: Sipos K. 

Az egyre nagyobb bajban lévő soproniak Agárdra látogatnak, s ha még szeretnének ebben az osztályban maradni, mindenképp le kell győzniük az utolsó előtti riválist. 

A forduló további párosítása. Ma: ZTE II–Pápa, 16.00. Vasárnap: Fehérvár II–BVSC-Zugló, Veszprém–Andráshida, Puskás Akadémia II–Tatabánya, 11.00; Komárom–Nagykanizsa, Érd–Kaposvár, 17.00; Bicske–Balatonfüred, 18.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában