Női labdarúgás

2022.02.05. 17:03

Az ETO hetet vágott a Budaörsnek

A felkészülési időszak második mérkőzését játszotta az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata. Élvonalbeli együttesünk a másodosztályú Budaörs vendégeként lépett pályára, és aratott magabiztos, 7-1-es győzelmet.

kisalfold.hu

Budaörs SC – ETO FC Győr 1-7 (1-5)

 

Budaörs SC: Egri – Oláh B., Kardosi, Tóth E., Kajdy, Kirschner, Balogh N., Andriska, Német, Kecskeméti, Vellner. Csere: Lukács, Proháczik, Mészáros, Sólyomvári, Turcsek, Lanczki, Wochna. Vezetőedző: Sevella Zsófia.

 

ETO FC: Kovács Le. – Fél P. (Altrichter 72’), Kovács La., Kránicz (Virág 72’), Gaál (Szabó F. 82’), Rácz (Oláh 72’), Savanya (Nagy K. 72’), Feketevízi, Németh L. (Szatmári 72’), Süle (Süveges 82’), Nagy L. (Tóth S. 72’) Vezetőedző: Menczeles Iván.

 

Gsz.: Kardosi (3’) ill. Németh L. (4’), Kovács La. (7’), Rácz Zs. (12’), Nagy L. (23’), Süle (37’), Feketevízi (78’), Gaál (81’).

 

Újabb felkészülési mérkőzésén lépett pályára az ETO FC női labdarúgócsapata. A találkozó elején egy szöglet után a házigazda tudta megszerezni a vezetést, ám a válaszra nem kellett sokat várni, egy perccel később jött az egyenlítés, majd ezután futószalagon érkeztek a gólok az első huszonöt percben, amikor már 4-1-re vezettünk, majd ebben a játékrészben még Süle is eredményes tudott lenni. A második félidő közepétől lehetőséghez jutottak a fiatalok, akik ezúttal is bizonyítani tudták a szakmai stábnak, hogy lehet rájuk számítani a jövőben. A végeredmény megérdemelt, 7-1-es győzelem lett.

 

Menczeles Iván: - A végeredménnyel természetesen elégedett vagyok, de a csapat játékával kapcsolatban van hiányérzetem, ennél sokkal több kell a jövőben. A múlt heti mérkőzéshez képest a labdakihozatalokban és a támadásépítésekben nagyon sok hiba volt. Akár több góllal is nyerhettünk volna, mert a helyzetkihasználásunk se volt tökéletes. Van még hat hetünk a bajnoki rajtig, így bőven van még időnk kijavítani a hibákat. Ettől függetlenül voltak jó egyéni teljesítmények, és az U19-es játékosok is meggyőzően futballoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában