Kosárlabda

2021.03.28. 09:31

Férfi kosárlabda NB I – Magbiztos győzelemmel zárta az alapszakaszt a Sopron KC

A két középső negyedben nyújtott hatékony és eredményes támadójátéknak, valamint a 3. etap közepe táján mutatott szervezett, jó védekezésnek köszönhetően 100 pont fölé jutva biztosan verte a Zalaegerszeget az alapszakasz utolsó találkozóján a Sopron.

kisalfold.hu

Forrás: Sopron KC

Sopron KC – Zalakerámia ZTE KK 102-85 (25-26, 29-21, 26-16, 22-22)

Sopron, férfi NB I, zárt kapuk mögött

V.: Kapitány, Fodor, Major

SKC: ELMORE 17/3, Thompson 4, FAZEKAS 7/3, JOGELA 30, Padgett 13

Cs.: BORISOV 17/9, Sitku, Supola 1, Werner, Halász 4, TAKÁCS 9/9, Bagó

Edző: Kostas Flevarakis

ZTE: DUREN 18/6, BONIFERT 11/3, Wiggs 12, Vuko 7/3, SZABÓ ZS. 18/3

Cs.: Donaldson 12/3, Völgyi 4, Simon 3/3

Edző: Heinrich Róbert

Kostas Flevarakis: Jó volt nézni a mai mérkőzést, kár, hogy a szurkolók csak a tévé, az internet előtt tehették meg. Egész szezonban hiányoztak a szurkolóink, de nem csak nekünk, minden csapatnak. Gratulálok a csapatomnak, nagyon jól fejeztük be az alapszakaszt. A mai mérkőzés ellenfelünknek fontosabb volt, mint nekünk, mivel nekik minden győzelemre szükségük van a playoutban. Nagyon jól játszott ma együtt a csapat annak ellenére is, hogy Thompson hamar begyűjtött három faultot. Volt huszonhat gólpasszunk, és mindössze nyolc labdát adtunk el, ezek nagyon jó számok. Mindent meg fogunk tenni a rájátszásban, és remélhetőleg egészségesek tudunk maradni, mert sok mindenről lemaradtunk emiatt ebben az idényben. A legjobbunkat fogjuk nyújtani a Szolnok elleni mérkőzéseken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában