Női kézilabda

2021.01.19. 09:19

Montenegrói lövő érkezhet Győrbe: Jelena Despotovic az Audi ETO-nál folytatja?

Információink szerint a Debrecen montenegrói átlövője, Jelena Despotovic a következő szezontól zöld-fehérben folytatja pályafutását.

kisalfold.hu

Jelena Despotovic

Fotó: Kovács Péter Hajdú-Bihari Napló

Az Audi-ETO az elmúlt időszakban több szerződéshosszabbításról is beszámolt, az igazolások közül eddig Háfra Noémi és Schatzl Nadine érkezése biztos, ahogyan az is eldőlt, hogy új edzője lesz nyártól a zöld-fehéreknek. A szakember személyéről még nincs hivatalos információ, de szinte biztosra vehető a spanyol Ambros Martín visszatérése.

További új játékosokról sem közölt még hírt a klub, de információink szerint a Debrecen montenegrói átlövője, Jelena Despotovic a következő szezontól zöld-fehérben folytatja pályafutását.

Jelena Despotovic
Fotó: Kovács Péter Hajdú-Bihari Napló

Despotovic 1994-ben született, a Buducnost Podgoricában kezdett kézilabdázni, elég fiatalon bekerült a válogatottba, a 2012-es kontinenstornán tagja volt az EB-t nyert csapatnak. Debrecenbe 2015-ben igazolt, 2017-ben tett egy rövid kitérőt a szlovéniai Krim csapatába, de még akkor decemberben visszatért a Lokihoz.

Forrásunk megerősítette, hogy a jobbkezes játékossal tárgyalnak a győriek. Bár a kézilabdázó szerződése 2022-ig érvényes, amennyiben BL-csapat hívja, szabadon távozhat. Megkeresése márpedig van, hiszen úgy tudjuk, a Metz, a Brest, a Buducnost és a Krim is szeretné soraiban tudni az angolul és spanyolul beszélő játékost.

Úgy tudjuk, Despotovic már az új győri edző kívánságlistáján szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában